MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Güncel Olaylar > Magazin Olayları

Magazin Olayları Yurtiçi ve Yurtdışı Magazin dünyası olayları..

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 10-11-10, 01:44   #1
Smile "Bu adam eski kocama benziyor"

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

Bülent Ersoy, Günay’daki galasında kendisini izlemeye gelen bir dinleyicisini eski eşi Armağan Uzun’a benzetti

Sanatçı art arda espriler patlatınca ön masadaki meçhul dinleyici hayli utandı

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, önceki gün Günay Restaurant'ta sahne aldı Galada kendisini dinlemeye gelen konuklarına güzel bir gece yaşatan Ersoy, esprileriyle de kırdı geçirdi Sahneye çıktıktan sonra peş peşe şarkılarını söyleyen Bülent Ersoy, bir ara şarkısını yarıda kesti ve ön masada oturan bir izleyicisine dönerek "Aaa sen benim eski kocam Armağan'a benziyorsun" dedi

'KOCA MESELESİ ÖNEMLİDİR'

Sözleriyle güldüren sanatçı, arkada çalmaya devam eden orkestrasını da uyararak, "Burada çok önemli bir konudan bahsediyorum, siz hâlâ çalıyorsunuz En önemli mesele koca meselesidir Baksanıza benim rahmetliye çok benziyor" diyerek espri yapmayı sürdürdü Rakısını da bir kerede içen sanatçı, her zaman olduğu gibi kadehini yere atarak kırdı ve şarkılarına devam etti

NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER
KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER
HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER
ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] butonu yardımı ile bize bildiriniz )

BARIS89 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-11-10, 08:21   #2
Tanımlı Cevap: "Bu adam eski kocama benziyor"

tabi seni o halinle kabul etmiş birde üstüne evlenmiş adamın zaten dilenciden farkı yoktur
pesimist_03 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 15-11-10, 20:35   #3
Tanımlı Cevap: "Bu adam eski kocama benziyor"

Alıntı:
pesimist_03´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tabi seni o halinle kabul etmiş birde üstüne evlenmiş adamın zaten dilenciden farkı yoktur
Ne dalga geçion len bülent ablayla

Geç kaLmışlığımın öfkesi
Yaptığım her hatanın sebebi
Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum
Çıkar béni bu karanLıktan
Yitip gidiyorum

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz )
Heaven ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-12-10, 16:34   #4
Talking Cevap: "Bu adam eski kocama benziyor"

Alıntı:
pesimist_03´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
[sıze=2]tabi Seni o halinle kabul etmiş birde üstüne evlenmiş adamın zaten dilenciden farkı yoktur[/sıze]

çok doğru :d

®
k

©
Ñ

_b3rk3_ ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Resim ÖcaLan'a Benziyor" Soruşturması Cyber_Bios Yurtiçi Olaylar 0 06-10-09 18:30
Dünyanın En Eski Heykeli "Schelklingen Venüsü" ya da "Hohle Fels Venüsü" B@LoNCuK Genel Kültür 0 13-08-09 12:36
(")"(")"(")fareye Bakin Dİrİlerİ BirakmiŞ ÖlÜlere GÖzÜ DİkmİŞ(")"(")"(") minerva Komik Resimler 2 08-11-08 14:02
DOWNLOAD Google Earth """""""Pro""""" Orjinal CD Kopyası! .400.00 $.-----full---- uploader Program Tanıtımları 14 05-09-08 02:23

Şuan Saat: 12:18

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.