|
|
|
|||||||
| Fest Olaylar Sevincinizi, mutluluğunuzu, özel gününüzü, onu bunu şunu hatta Aşk hayatınızı paylaşın. Sevincinize ortak olalım. Buradaki kutlama sebebimiz dün geceden sonra haber alamadığımız diş fırçamıza kavuşmamız dahi olabilir :)) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#2 |
|
Vielen Dank Nachbarr =)
Konu Icin Ve iyi Dileklerin Icin Cokk Tesekkur Ederim =)
|
|
|
|
|
#5 |
Tesekkürler Hep Beraber InsallahDana Kac Kere Demem Gerekiyo Nachbar Yaslanmiyorum Ben Yillar Beni Güzellestiriyoo
|
|
|
|
|
#6 |
|
Doğum günün kutlu olsun Kapriss
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yillara : )
Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim Adam belki yüz kere vurur taşa Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz Sonra birden, yüzbirinci vuruşta, taş ikiye ayrılıverir İşte o zaman anlarım ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir !!! YaReMCiYa
HaNIMaGa |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
doğum günün ktLu oLsn cnm (:
|
|
|
|
|
#10 |
Tesekkürlerrr SinkaaBiri Sunu Banlasinnn Bana Neler Diyoo Dogum GÜnüm Hediyem Olsun ![]() Senin Gitmistee Ne olmuss
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| arkadasimiz, dogum, gün, günü, kapriss |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bu Gün Arkadasimiz Erva20 Dogum Günü | Osiris | Fest Olaylar | 34 | 25-01-10 18:24 |
| Bu Gün Arkadasimiz Cyber_Bios Dogum Günü | Osiris | Fest Olaylar | 22 | 14-12-09 15:18 |
| Bu Gün Arkadasimiz ..SİNEM.. Dogum Günü | Osiris | Fest Olaylar | 27 | 06-12-09 15:22 |
| C@ll@ hanımın dogum günü | Sf€nkS | Fest Olaylar | 31 | 06-10-07 16:21 |