|
|
|
|||||||
| İlginç Resimler En ilginç resimler ve ilginç sunumlar bu bölümde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zengin avrupalılar
DoqяuŁαяıмı Göŧüяüceκ καđαя чαиŁıs yαpмαđıм Hαyαŧŧα (!) c0κ sıκı$ŧıqıм чeяđe ß0s ßıяακŧıм Hep Siмđi ßıяακŧıqıи ß0sŁuκLαяıи ßiяiиđeчiм ßeŁκiđe, Kiмseиiи đ0qяusuиu qöŧüямeđiм Hic κiмseиiиđe чαиŁı$ı 0Łмαđıм Чeŧмez мi ? Çıкaяaη σLuя мu вєηi dє aγdıηLığa ? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
burası neresi rusyamı yoksa?
|
|
|
|
#5 |
|
bide senaryo döktürüver surda tam olsun
"Gelişiniz ve gidişiniz kafi kararda sevimsiz bir iz Karda bırakılmış esrik adımlar gibi Sökük bir kefen gibi suretiniz ![]() "Çekip Gidesim Var Baloncuk'a ![]() Eski Nick = furstin - Yeni Nick = KatRe |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
O kadar yetenekli değilim be kanks :/
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
burası çernobil
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bırakılmış, çürümeye, luna, park |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bombacılar serbest bırakılmış | B@LoNCuK | Yurtdışı Olaylar | 0 | 31-08-09 09:04 |
| 15 günlükken sokağa bırakılmış | SiNKa | Magazin Olayları | 0 | 13-02-09 01:09 |
| Moonspell | Luna | Mad' | Yabancı Klipler | 0 | 15-04-07 13:38 |
| Annesinden Oğluna Öğütler | şirinecik | Geyik & Mizah | 1 | 27-02-07 12:00 |
| Luna Kule | ПίТЯΘ | Çeşitli Resimler | 18 | 06-01-07 17:51 |