|
|
|
|||||||
| Kişisel Gelişim kendinden daha fazlasını, daha iyisini ve tüm bunları elde etmeye hazır hale gelmek istemezmisiniz ? |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
BU MESAJI SIRADAN BİR MESAJ OLARAK GÖRÜP İLGİLENMEMİŞTİM AMA
UYGULAYINCA KAFAYI YEDİM ACABA HANGİ ETKİYDİ BİLMİYORUM AMA VERDİĞİM CEVAP %98 LİK GRUBUN VERDİĞİ CEVAP ÇIKTI ![]() ![]() ![]() TEST BAŞLIYOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesajin sonunda sana bir soru sorulacak ![]() Hemen yanitla Durup dusunme![]() Aklina ilk gelen seyi soyleyiver ![]() Bu eglenceli bir "test" ![]() ![]() VE ayni zamanda biraz acaip (cok acaip)!Bir dene,%98'de veya %2'de oldugunu yazmayi unutma Bununne demek oldugunu "test"i bitirdikten sonra anlayacaksin ![]() Simdi ![]() ![]() asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine getir![]() Bir hesabi bitirmeden otekine gecme ![]() ![]() Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin Sadece kafadanhesaplayarak cevap ver gec ![]() Sasiracaksin ![]() Basla: Asagidaki toplamlar kac ediyor: 89 + 2 12 + 53 75 + 26 25 + 52 63 + 32 Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti ![]() ![]() ![]() Hadi tek bir tane daha![]() ![]() ![]() 123 + 5 CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN! Asagiya devam et ![]() ![]() ![]() Biraz daha ![]() ![]() ![]() Aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi? Eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da farkli bir akla sahip olan %2 insandan birisin ![]() insanlarin %98'i bu alistirmayi yapinca kirmizi bir cekic diye yanitliyor ![]() Buna inanmiyorsan, bunu cevrene yolla, goreceksin ![]() arkadaşlar bu testin daha önce verilip verilediğini araştırmadım eğer verildi ise özür cevaplarınızı çok merak ediyorum doğrusu |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ben sari tornavida demisim
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
anaaaa ben kırmızı bir çekiç diye düşündüm walla şaşırdım şimdi ya kardeş ne bu böyle yawww güzelmiş walla
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Siyah Mause Düşündüm Ben Abi
Ama Toplama İşlemlerini Sallamıştım Ondandır![]() ![]() Emeğine Sağlık Dostum |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
renk dogru da balta diye düşündüm
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
mavi makas demiştim
|
|
|
|
#7 |
|
benim aklımdfanda çekiç geçti kırmızı ama ben başka birşey dedim
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ben alet diyince aklıma silah falan geliyo kardeş ben kesin % 2 denim
![]() bende siyah tabanca demiştim yani ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#9 |
|
eynen balta kırmızı dedim cekiç de geçti aklımdan ilginç
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ya şimdi bizde bi arıza var demkki ben hesapları yaptım ama aklıma siyah cd geldi nedense :S:S
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| %2den, göre, siradisi, sıradışı, test, teste, ˜densiniz |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Microsoft® Windows® XP® için SP-2'den Sonra Çıkan Güncellemeler | ŦελЯŁεSS.ЯP | Program Tanıtımları | 0 | 14-05-07 16:02 |
| Buyrun;......... - - teste | Prof.KELLE | Geyik & Mizah | 2 | 15-01-07 11:33 |
| Topbaş, deprem cihazını teste yolladı | Appoximate | Yurtiçi Olaylar | 0 | 22-11-06 07:46 |