|
|
|
|||||||
| Oruç ve Muhabbet Neler orucu bozar, Oruç bozmanın cezası nedir ? neden oruç tutmak gerekir ? |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() Bu akşamki iftarda Taze fasulye yoğurt salata vardı bizde Sizde ne vardı? Siz ne yediniz?
|
|
|
|
#2 |
|
Sarma Dolma Salata Yayla Çorbası Kola
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#4 |
|
valla aksama allah kerim makarna falan idare edecez hehehe
|
|
|
|
#5 |
|
Bu akşamki menüde - çorba, balık (yanında tabii salata), ıspanaklı börek, limonlu kek var
|
|
|
|
#6 |
|
açılışda patlıcan közlemesi (türlü misali kızartma yapılmış
), mercimek çorbası, yeşil fasulye, salata, yoğurt moğurt vardı devre arasında üzerine tatlı , tatlı üstüne dondurma geldi, kapanışdada da çay may vardı
|
|
|
|
#7 |
|
Çadura qittim arklarla
kuru pilav tatlı corba
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
sahurda pide yemiştim dün akşam anneannem yaptırmış o yzdn fazLa acıkmamışım
iftarda acıcık atıştırdım 1/5 oranında pide, 1/2 bardak su, 1 bardak kefir =) , bir tabak çorba bir de saLata =) oLmazsa oLmazımm
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bugün, vardı, İftarda |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ‘İftarda içilen sigara daha zararlı’ | GreenHeLL | Oruç ve Muhabbet | 11 | 19-09-08 12:41 |
| Trabzon Camiası İftarda Buluştu. |- 07.09.08 | S@K@RON | Trabzonspor ( 1967 ) | 0 | 07-09-08 10:13 |
| İftarda terör saldırısı | deoboy | Yurtiçi Olaylar | 1 | 03-09-08 16:52 |
| İftarda 'akİka' Kurbani/ 23 eylül | ĆǿǿŁэЯ' | Yurtiçi Olaylar | 0 | 23-09-07 11:57 |
| Bugün isteseler bugün dönerim !”11 Ocak 2007 | Bγ_Dαпgeг | Trabzonspor ( 1967 ) | 0 | 11-01-07 15:55 |