|
|
|
|||||||
| E-Sözlük Mizahi bir sözlüktür, her konuda başlık açabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Cadı işte cadı ismiyle müsemma
![]() Forumda ilk tanıştığım bayan üyeydi hiç unutmam ![]() İlk kanım ısınan ilk rep verdiğim bayan üyeilklerim bu şahısta toplanıyo ![]() Bitanecik Eskişehirli o ![]() Porsuk Çayında çay içecez sözü vaar ![]() Futbol manyağı deli iddiacı aynı ben yaa Beraber çok pis futbol yorumları yapıyoruz kapışıyoruz ben fb o gs ![]() Bana hiç alınmayan,her yaptığım espriye çaktırmasada kopmuş gibi yapan Her derdini bana anlatan canım Eskişehirlim ![]() Aklıma şimdilik bunlar geliyo siz nasıl bilirsiniz Cadıyı ![]()
Konu ozlemozlem tarafından (30-06-08 Saat 22:56 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Canım kankam,dostum,sırdaşım çok güzel şeyler yazmışsın
![]() Teşekkür ediyorum milyonlarca sana![]() ![]() Seni çok seviyorum bacım![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
CAdıların Kraliçesi
![]() ![]() Lise 4 de Gidiyor okulu sevmiyor iyi cadı biri
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#4 |
|
okey sever
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yorumlarınız için teşekkür ederim
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
rica ederim
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
öncelikle o benim canlarımdan biri
![]() kendisi benim sırdaşımdır ![]() her ne kadar nicki cadı olsada o cadı değil bi 'melek' ![]() umarım hayatın boyunca istediğin kişiyle mutlu olursun cadı'm ![]() seni seviyorum kız ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
tanımıorm
![]() tanımıorm
Konu Münzevi tarafından (21-07-08 Saat 18:19 ) de değiştirilmiştir. Sebep: flood yapmayı bırak artık :C |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aaa sen Eskişehirli misin
) Bende orda okudum hayat pahalı Eskişehirde öğrenci olmaz zor kiralar çok daha ne sayayım çok zor okuduk orda
|
|
|
|
#10 |
|
Beni tanımayanı bende tanımam
![]() ![]() Evet öğrenciLer çok şikeyetçi EyLüL abLa![]() PahaLı diye![]() Ama ben farkında değiLim pahaLı oLup oLmadığını![]() ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| cadand#305, kimdir, nedir |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| < Ξ F S Λ Π Ξ > Nedir ? Kimdir ? | ĸîŋG ĽēÃя | E-Sözlük | 47 | 20-09-10 16:52 |
| Hüzün Kimdir? Nedir? | ozlemozlem | E-Sözlük | 86 | 12-09-10 17:04 |
| Kıro Kimdir - Nedir ? | M.ßaşkaN | E-Sözlük | 3 | 12-09-10 17:03 |
| m)i)n)e Kimdir Nedir? | ''Birisi'' | E-Sözlük | 26 | 28-02-09 23:15 |
| Rap Kimdir - Nedir ? | darknesss | E-Sözlük | 8 | 24-04-07 20:00 |