|
|
|
|||||||
| Slayt Gösterileri [PPS] Slayt showları burada Bulabilir Ve Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
arkadaşlar çanakkale zaferini ne şartlarda ne zorluklarda kazandığımızı hepimiz ßiliyoruz ve övünüyoruz Ama Artık Övünmeyin ![]() ![]() NEDEN ? Çünkü gerek Televizyon gibi ßir ßeladan gereksede diğer basın organlarından Örnek Aldıgımız BatıLaşma ![]() !!!Bizim İlerki NesiLlerimiz TorunLarımız Bize Dede DeğiL grandfather diyeceK ![]() ![]() Bizim Türklüğümüz dururken Nede GrandFather ![]() ![]() ![]() Gerisini Mükemmel Bir Sunuma kALıyor! ![]()
Konu GabRieL tarafından (16-01-09 Saat 12:15 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
bence çok saçma bi yaklasim Türk gençliginde milliyetçilik hiç bu kadar tirmanmamisti
![]() ![]() ![]() ve bende bi Türk genci olarak bunla gurur duyuyorum |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
nizzam a katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çok kötü bir başlık atmışsın
![]() ![]() ![]() Çanakkale Geçildi demek hemde 18 Mart öncesi uygun düşmedibence
Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca saklayacağım inan Aşkını ömür boyunca yaşayacağım inan Aşkının hatırası istiyorum bitmesin Ömrümün o gecesi hayalimden gitmesin HAYALİMDE GİTMESİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz deli azdan çokta Serseri |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
başlık saçma
ÇANAKKALE GEÇİLMEZZ !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#6 |
|
ÇANAKKALE GEÇİLMEZZ !!!!!!!!!!
Yaaa arkadaşlar
|
|
|
|
|
#7 |
Çanakkale GeÇİlmedİ Ama GeÇİrmeye ÇaliŞiyorlar ArkadaŞ Onu Dİyo
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eline Sağlık Çok Güsel Bi Çalışma
Ama Çanakkale Geçilmes
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
bnde nizzam a katılıyorum
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| anakkale, canakkale, geçildi, geildi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çanakklae Geçildi!!!! | alee__7 | Tarihimiz & Savaşlar | 3 | 05-05-07 10:45 |
| Çanakkale Geçildi # Harika* Slayt Gösterimide Eklendi | yuzel | Yurtiçi Olaylar | 0 | 18-03-07 20:13 |
| Çanakkale geçildi # harika...Valla gözlerim doldu | « ChakaL » | Yurtiçi Olaylar | 0 | 22-01-07 17:24 |
| Batman Rafinerisi'nden üretime geçildi | Sanchez | Yurtiçi Olaylar | 1 | 06-11-06 17:42 |
| Çanakkale Savaşı (Çanakkale Zaferi) | «BìØĦΛZΛ®D» | Tarihimiz & Savaşlar | 0 | 19-08-06 23:06 |