|
|
|
|||||||
| Geyik & Mizah Ilginizi çeken ve baskalarinin ilgisini çekecegini düsündügünüz Tüm geyikler, Mizahlar Bu bölümde Artik |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
soru: girmeden sert, çıkınca yumuşak,
cwp:bisküwi soru: "uyarilinca 6 kat büyüyen uzvumuz hangisidir?" cwp:gözbebegi soru:anan tutar baban sokar cwp: palto soru:- uzundur, incedir, yariktir başı; dürttükce sürttükce akitir gözyaşı? cwp:dolmakalem soru:- bastım sen çıktın cwp:fotoğraf makinesi soru:işi olunca kalkar, işi bitince yatar, yattı mı suyu akar ![]() ![]() ![]() cwp:şemsiye ananın ağzında kıllı şey cwp: Diş fırçası Soru: Dün gece onu o kadar aradimki , Soguk vücuduma dokunmasını o kadar istedimki Yataga onsuz ve ciplak girmek zorunda kaldim, nedir bu? Cvp: Pijama soru:Arnold Schwartzenegger'inki çok büyük Michael Fox'unki çok küçük,Madonnanın yok,Papa'nın var ama kullanmıyor,Clinton her zaman kullanıyor nedir bu?cevap: tabikki Soyadları -Fatih Sultan Mehmet İstanbulu fethettiginde bacaklarının arasındaki kıllı şey neydi? -At Soru: Öyle büyüktü ki elimle kavradım ve salladım Tam fışkırmak üzereyken ağzıma dayadım bir kerede yuttum Nedir bu? Cvp: Coca-Cola Sürekli olarak erkeklere bulunur Kiminde uzun kiminde kısadır Evlendiklerinde karılarına varirler![]() ![]() Nedir bu?Cevap : Soyad
|
|
|
|
|
#2 |
|
çok masummuş
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
pek masum gibi durmuyolar
▬▬▬▬ yine sıçrayarak uyandım uykumdan, ağlayasıya özlemiştim seni, bir özlemki birikmişti gözkapaklarımda, dokunsalar ağlayacaktım inan, neye yarar gökyüzünde güneş, Sen yokken yanımda [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Çözümün bir parçası değilsen, Sorunun bir parçasısındır !
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sizin Iciniz Fesat
|
|
|
|
|
#5 |
|
Harbi masummuş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
kapriss haklı içiniz fesat szin
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Dimi Ne Kadar Mahsum Cevaplar =)
|
|
|
|
|
#8 |
|
suç bizde değil kullandığımız dilde
![]() birde tabi her insanın içinde biraz fesatlık olunca ![]() biz bu cevapları kabul edek ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
edit
![]() ![]() ![]()
Konu SterLicyA tarafından (08-05-11 Saat 08:23 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
konulara reklam yapma !!!!
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ayıp, cevabı, masum, sanılan, sorular |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cevabı Olmayan Sorular | ustaa007 | Gizemli Olaylar | 10 | 17-09-10 00:10 |
| Cevabı Olmayan Sorular | Cyber_Bios | Gizemli Olaylar | 2 | 06-08-08 16:55 |
| Mantıklı ama cevabı olmayan sorular | seckınnn | Gizemli Olaylar | 0 | 01-09-07 18:04 |
| Cevabı Verilesi Sorular | gladyatorgs | Geyik & Mizah | 4 | 11-03-07 23:36 |
| Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Bütün Sorularınızın Cevabı Burada!] | God's Bullet | Counter-Strike | 4 | 29-10-06 12:03 |