|
|
|
|||||||
| İlginç Resimler En ilginç resimler ve ilginç sunumlar bu bölümde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Olimpiyatlara hazırlanan Çin, bugünlerde hiç beklenmeyen bir saldırıyla karşı karşıya
![]() ![]() Masmavi denizi bir anda yemyeşil ovaya dönen Çin'deki bu doğa olayı görenleri hayrete düşürdü!![]() İşte o inanılmaz görüntüler![]() ![]() İşte binlerce Çinli'nin karınca gibi çalışarak temizlemeye çalıştığı ama işlerinin oldukça zor olduğu yosun saldırısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
iiiyyyy nefret ediyorum su yosunlardan
![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
o ne yavvvv gerçekten ilginç paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
#5 |
|
tiksiniorum ben ayağıma deince çığlık atıorum hep lanet olsun karizmam çizilio
![]() bence güzel görüntü
Çok sima tanidim, ima aldim yüzleri aklima kazidim, adi anildiginda iste dostum dedim, adim anildiginda tanimam dedi takti maskesini yüzünü çevirdi ve sildi kalici tüm izleri, Simdilerde gözümün içine bakan herkes çikar pesinde takma ifadeler ardina gizlenmis tüm fesatlar, hesaplar egoist sevgilerinde sakli Bir zaman selamladi bu adami ve adam unutmadi ![]() ![]() ağLamak istiorum hıçkırarak ama YOK oLmaz GüçLü duRmam Lazım gözyaşLarımı içerek güçLenenLer war!!!! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
vayyy canına bu ne yawn
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
berbat ya kokusu bıle mıde bulandırıcı
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ooooooooooooo tiksinecek bir durum yok bence zaten çinliler böcek yemeyi sever bunlada salata yaparlar
![]() ![]()
***************************************** __ÇARŞI__ ************ Çektim hayata vurdum bin isyan Azığımı aldım herşeyim tamam Gidiyorum, yolum uzun ve sonu görünmüyor Elveda Elveda tüm aşklara Elevda Elveda tüm Hayallere --MAD WIND--
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
oy oy oy
![]() ![]()
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#10 |
|
çinliler bu yosunları da yerler
![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| cinde, saldırısı, İnanılmaz, yosun |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çinde Su Kaynaklarını Yok Eden Yosun | Cyber_Bios | Gizemli Olaylar | 0 | 02-07-08 15:34 |
| Çin'de sel ve heyelan: 21 ölü | Sanchez | Yurtdışı Olaylar | 0 | 25-05-07 22:36 |
| YoSuN gÖzLüM... | mRv* | Aşk Şiirleri | 2 | 24-12-06 17:43 |
| Çin'de deprem: 19 ölü | «XpLod» | Yurtiçi Olaylar | 0 | 22-07-06 11:50 |
| Çin'de deprem | «XpLod» | Yurtiçi Olaylar | 1 | 04-07-06 17:23 |