|
|
|
|||||||
| Nefret Ediyorum Nefret ediyosunuz ama kimden ? Peki neden? Ya arkadaşlarınız, ya üyelerimiz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
hayatın tadıymışşşşşş
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
barocan sen kakakola içmiyor musun
![]() ben görmedim hiç sende colaturka
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bende hiç bakkalda görmedim kolaturka
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| aylarında, birden, cocacolanın, daha, herkesten, müslüman, oluverdiği, ramazan, reklamlar |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Coca-Cola'nın Tarihçesi | B@LoNCuK | Sunumlar | 0 | 27-04-09 11:49 |
| Coca Cola hakkında açılan davalar ve Coca Cola özütü denen maddenin ortaya çıkışı | dahi | Muhabbet Meydanı | 16 | 23-02-08 21:55 |
| Coca Cola'nın sırrı ÇALINDI | «XpLod» | Yurtdışı Olaylar | 5 | 03-02-08 20:15 |
| Coca Cola'nın en büyüğü bir Türk | Sanchez | Yurtiçi Olaylar | 0 | 07-12-06 18:17 |
| coca cola ve yandaşlarını şerefsizliklerine daha fazla göz yummayın | WeYCeLL | İslam Dini & İnsan | 0 | 08-09-06 00:37 |