MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Komedi, Şamata, Geyik > Komik-im

Komik-im Kendiniz amatörce yakaladıgınız yada başınızdan geçen her türlü komik yazı, resim vb. buraya ekleyelim

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 10-07-10, 00:14   #1
Tanımlı Çocukdan Al Haberi

Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs Merak bu ya O da arabayi izleyerek ormana gitmisBir de ne görsün Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz Nefes al Sakinles Öyle anlat" demisOglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm Ben de ormana gittim Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler"Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu Devamini anlatma, sakla Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum"Aksam olmus, yemege oturmuslar Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demisOglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm Ben de ormana gittim Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar"

» ШαитєD « ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-07-10, 00:37   #2
Tanımlı Cevap: Çocukdan Al Haberi

"Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar"

(up up up )

1905 -

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] butonu yardımı ile bize bildiriniz )

Liar. ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
Çocukdan, haberi

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Etkileşim kutusu Haberi Dinle Haberi Dinle Yorum Yap Editöre e-posta Yazıyı Gönder Ç B@LoNCuK Yurtdışı Olaylar 0 01-12-09 09:50
Fabrikası Var Haberi Yok baby_-_- Yurtiçi Olaylar 0 24-11-09 11:16
Yılın Haberi [u]MuTsuZ Taş Fırın Club ( Erkeklere Özel ) 4 30-10-08 11:51
Çocuktan Al Haberi :)) мãśтэя Komik Fıkralar 3 31-12-06 16:53
virüs haberi PAZARCIK_FB Yurtiçi Olaylar 4 01-09-06 20:33

Şuan Saat: 04:38

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.