|
|
|
|||||||
| Yurtiçi Olaylar Türkiye gündeminde ki konular... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
İntihar saldırısı düzenleyen teröristin etkisiz hale getirilmesinin ardından askerler, nizamiyede 2 arkadaşlarını şehit eden teröristin peşine düşerken, bu sırada daha önceden karakolun çevresindeki dağlık alana saklanan teröristler askerlerin üzerine roketatar ve uzun namlulu silahlarla yaylım ateşi açtı
![]() Askerlerin karşılık vermesi üzerine yaralanan terörist kaçarken, dağlara gizlenen teröristlerle güvenlik güçleri arasındaki çatışma uzun süre devam etti Dağlık alandan ateş açan teröristlerin çatışmanın ardından ormanlık alana kaçarak izlerini kaybettirdikleri belirtildi![]() Teröristler, cipini gasp ettikleri Mustafa Çalışkan’ı bugün öğle saatlerinde köy yakınlarında serbest bıraktı Köye gelen Çalışkan’ın jandarma tarafından gözaltına alınıp saldırıya uğrayan Kocatepe Karakolu’na götürülerek ifadesinin alınmasına başlandı![]()
Dağınık![]() ![]() ![]() Ruhu ![]() ![]() Beyni![]() ![]() Mekânı![]() ![]() Her Yeri dağınık ![]() ![]() Öyle biriyim![]() ![]() Yalancıyım ![]() ![]() Kendimi Kandırdıcak kadar yalancı ![]() ![]() Hiç bir hayalim yok ![]() ![]() Olmadı ![]() ![]() Olmayacak da ![]() ![]() Umursamazım ![]() ![]() Sabırsızım ![]() ![]() Vurgunduymazim ![]() ![]() Ama en çok da Dağınığım ben ![]() ![]() ![]() Ruhu ![]() ![]() Beyni![]() ![]() Mekânı![]() ![]() Her yeri Dağınık ![]() ![]() Öyle biriyim![]() ![]() Öylesine yaşıyorum ![]() ![]() Öylesine ![]() ![]() Öyle ![]() ![]() " |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| dalik, alandan, ate, aildi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Oyunda Bir Hata Tespit Ettim Ne Yapabilirim?(Sıkça Sorulan Sorular) | zeytark | Knight Online Genel | 4 | 11-06-09 12:23 |
| Kartal Lİgİn Sonunda AÇildi|04.05.2008 | KartalizmA | Beşiktaş ( 1903 ) | 0 | 04-05-08 22:43 |
| arkadaslar yardım edin müzik öğretmenliğine hangi alandan giriliyor ACİL [ BULUNDU ] | iscailcanca | Sunum İstekleri | 2 | 09-05-07 15:39 |
| Abisi Bu Kapi Nasil Açildi????? | <<TRANCE>> | Gizemli Olaylar | 16 | 15-12-06 08:55 |
| Hakkari'de de kepenkler AÇILDI | JUST_YOU | Yurtiçi Olaylar | 0 | 01-04-06 10:40 |