MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Güncel Olaylar > Yurtiçi Olaylar

Yurtiçi Olaylar Türkiye gündeminde ki konular...

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 06-06-07, 07:36   #1
Exclamation DaĞlik Alandan AteŞ AÇildi

İntihar saldırısı düzenleyen teröristin etkisiz hale getirilmesinin ardından askerler, nizamiyede 2 arkadaşlarını şehit eden teröristin peşine düşerken, bu sırada daha önceden karakolun çevresindeki dağlık alana saklanan teröristler askerlerin üzerine roketatar ve uzun namlulu silahlarla yaylım ateşi açtı
Askerlerin karşılık vermesi üzerine yaralanan terörist kaçarken, dağlara gizlenen teröristlerle güvenlik güçleri arasındaki çatışma uzun süre devam etti Dağlık alandan ateş açan teröristlerin çatışmanın ardından ormanlık alana kaçarak izlerini kaybettirdikleri belirtildi
Teröristler, cipini gasp ettikleri Mustafa Çalışkan’ı bugün öğle saatlerinde köy yakınlarında serbest bıraktı Köye gelen Çalışkan’ın jandarma tarafından gözaltına alınıp saldırıya uğrayan Kocatepe Karakolu’na götürülerek ifadesinin alınmasına başlandı
Yeri dağınık Öyle biriyim
Yalancıyım
Kendimi
Kandırdıcak kadar yalancı
Hiç bir hayalim yok
Olmadı
Olmayacak da
Umursamazım
Sabırsızım
Vurgunduymazim
Ama en çok da
Dağınığım ben
Ruhu Beyni Mekânı
Her yeri
Dağınık Öyle biriyim
Öylesine yaşıyorum
Öylesine
Öyle "
Ѕαbriηαα ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
dalik, alandan, ate, aildi

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oyunda Bir Hata Tespit Ettim Ne Yapabilirim?(Sıkça Sorulan Sorular) zeytark Knight Online Genel 4 11-06-09 12:23
Kartal Lİgİn Sonunda AÇildi|04.05.2008 KartalizmA Beşiktaş ( 1903 ) 0 04-05-08 22:43
arkadaslar yardım edin müzik öğretmenliğine hangi alandan giriliyor ACİL [ BULUNDU ] iscailcanca Sunum İstekleri 2 09-05-07 15:39
Abisi Bu Kapi Nasil Açildi????? <<TRANCE>> Gizemli Olaylar 16 15-12-06 08:55
Hakkari'de de kepenkler AÇILDI JUST_YOU Yurtiçi Olaylar 0 01-04-06 10:40

Şuan Saat: 04:49

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.