|
|
|
|||||||
| Komik Fıkralar Komik Fıkralar Bölümümüzde En güzell fikralari bulabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
> Adam oglunun odasinin onunden gecerken hayretle bakakaldi
![]() Yatagi> guzelce toplanmisti ve odasi hic olmadigi kadar derli toplu > gorunuyordu Sonra adam yastigin uzerine birakilmis mektup zarfini> fark etti Uzerinde ‘Babama’ yaziyordu![]() > Aklindan gecen bin bir kotu dusunceyle mektup zarfini acti ve titreyen > elleriyle mektubu okudu: > > Sevgili baba; > Sana bu satirlari derin bir pismanlik ve uzuntu icinde yaziyorum ![]() > Kiz arkadasimla kacmak zorundaydim cunku seni ve annemi yasanacak > rezaletten uzak tutmak istedim ![]() > Gercek tutku ve aski ben Sedef’le buldum ve o oyle tatli ki anlatamam… > Sunu biliyordum siz onun vucudunun her yerine taktigi kupeleri, > derisine islettigi dovmeleri, kendine has o cilgin giyim tarzini asla > ama asla onaylamayacaktiniz ve tabi benden cok buyuk olmasi da bir sorundu ![]() > Fakat benim icin bunlar degildi gercek tutku ve gercek ask… > Baba Sedef hamile! > Sedef’in dedigine gore cok mutlu olacagiz Ormanda kendine ait bir> karavani ve tum kis yetecek kadarda yakacagi var Bir suru cocuga sahip> olma dusuncesi ruyalarimizi susluyor ![]() > Sedef benim gozlerimi esrar gercegine acti ve artik biliyorum ki esrar > kimseye zarar vermez Esrar yetistirecek ve insanlara pazarlayacagiz ve> yine bu sayede ihtiyacimiz olan kokain ve extacy’ye ulasacagiz ![]() > > Artik tam anlamiyla bilime yalvariyoruz dualar ediyoruz su AIDSin > caresi bulunsun ve Sedef sagligina kavussun diye… O kesinlikle > iyilesmeyi hak ediyor ![]() > > Endiselenmeyi birak baba ben 15 yasindayim ve kendi basimin caresine > bakabilirim Eminim birgun geri donecegiz ve sen kendi torunlarini> taniyacak, seveceksin ![]() > > Oglun Cahit > > > NOT: Baba yazdigim mektubun tek kelimesi bile dogru degil Ben> Fatih’lerdeyim Sadece sana; masamin uzerinde seni bekleyen karneden> daha kotu seylerin oldugunu hatirlatmak istedim )
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| daha, kötü |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bir adım daha atarsan kötü olcak sonum ! | [u]MuTsuZ | Alıntı Çalışmalar | 0 | 30-05-09 18:10 |
| Füzeden daha kötü sözler | minerva | Yurtdışı Olaylar | 0 | 30-12-08 10:38 |
| Mardin'de durum daha kötü 16 Nisan 2008 | ĆǿǿŁэЯ' | Yurtiçi Olaylar | 0 | 16-04-08 19:42 |
| Kırık nottan daha kötü şeyler.. | !S@ | Komik Fıkralar | 2 | 27-08-07 18:56 |