|
|
|
|
#1 |
|
Damat Tıraşı
![]() "Damat Tıraşı" erkeklerin ömürlerinde yaptıracağı en özel traşlardan biridir Bu nedenle damatların o gün için en uygun kuaförü seçmeleri gerekmektedir Öncelikle her zaman gittiğiniz kuaförü tercih etmelisiniz Her zaman gittiğiniz kuaför ( berber ) sizin saç yapınızı daha iyi tanıdığı için daha güzel bir traş yapabilir Eğer başka bir kuaför tercih edecekseniz fiyat konusunda önceden konuşmanızı tavsiye ederiz Damat traşı özel bir traş olduğu için ücretide kendine özgüdür ve kuaförden kuaföre çok değişiklik gösterebilir Bu nedenle birden fazla kuaför ile görüşmenizi daha iyi olabilir Bunun yanında model seçimide çok önem arz eder Daha önce hiç denemediğiniz bir modeli denemekten kaçınmalısınız Kendinize yakıştını düşündüğünüz ve denemiş olduğunuz bir modeli tercih etmek sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır![]() Yeni kesilmiş saç kendini çok belli edebileceğinden damat adayının saç traşını bir kaç gün önceden yapması daha güzel bir görüntü oluşturacaktır Aynı zamanda düğün töreni hazırlıkları çok yoğun geçeceğinden düğüne yakın olmaması zaman planlaması açısından da daha mantıklıdır Düğün günü küçük rutüşlarla törene hazır olabilirsiniz
|
|
|
|
#2 |
|
Damat traşı olmadan damat olunmuyomu yani şimdi
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Olunmaz
Bikere Damat Oluyon Tadı İle Olmak Gerekir Bide Normal Traş Ücretinin 2-3 Katı Ödüyo Damat Sanırım?
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Valla zaten hiç akıl sır erdiremem bu işlere normalde traş 5 liradır damat traşı der 30 lira giydirirler gelinler gider normalde 50 lira olan topuz bi anda gelin başı olur 250 lira olur asıl destek olcakalrına köstek olarak sömürüyolar gelin ve damatları
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vericen abLa
|
|
|
|
#6 |
|
Valla hiçte vermem düğünümdede vermedim çok şükür daha o kadar aptal deilim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Abla Hayatında 1 kere oLuyorsun
|
|
|
|
#8 |
|
Olsun daha güzel bi gelin başını daha ucuza yaptırdım hem içime sinmicek hemde o kadar para vercem oldu
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uyanıkk
|
|
|
|
#10 |
|
Yav benim dikkatimi çekenn bişey var yada bana öle geliyo ki şudur ,
Bu gelin başı diye yaptıkları şey gelinleri güzelleştirmek adına çirkinleştiriyo sankim ![]() Hiç doğal gelmiyo bana
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| damat, traşı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 37 bin 500 TL'lik saç traşı | SterLicyA | Yurtdışı Olaylar | 0 | 26-08-09 08:57 |
| GeLin ve Damat PSD | KaraMurat | Photoshop Center | 4 | 09-06-09 16:31 |
| Ağdayla Sakal Traşı Olan Manyak | KaraMurat | İlginç Resimler | 32 | 22-09-08 15:17 |
| Şok!Gerdek gecesinde damat dehşeti''damat aynaya rujla "kız bozuk" çıktı yazdı.26/05 | sLayeЯ | Yurtiçi Olaylar | 3 | 26-05-08 18:58 |
| Kaynana - Damat (: | Mr. Ercąη | Komik Resimler | 9 | 05-09-07 13:04 |