|
|
|
|||||||
| Amerikan Güreşi Amerikan Güreşi ile ilgili herşey Bu bölümde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Geçen yılın başlarına kadar belirli bazı önemli isimler vardı
Ama Sheamus'un WWE şampiyonu olması, Punk'ın heel turn'ü, Swagger'ın da MiTB'i kazanmasıyla birlikte o yıllardır izlediğimiz ve artık kemerler hep bu adamlar arasında gidiyor dediğimiz isimlere daha az görev düşmeye başlıyordu Peki bu adamlar kimlerdi? HBK, HHH, Undertaker, Y2J, Batista ![]() ![]() ![]() Belki Jericho'yu biraz ayırabiliriz sonuçta 2008'de döndü ama diğer 4 adam her yıl banko şirketin yarattığı en iyi feud'larda yer aldılar kemerleri belirli bir kadro dışında (Cena-Orton-Edge) kimseciklere kaptırmadılar Ama artık en basitinden bir Smackdown'ın Fatal4Way main event'ine baktığımızda aralarında ki en tecrübeli isim olan Rey Mysterio ve kariyerli Big Show dışında daha iki sene önce bu kadar ön planda olamayacak 2 isim yer aldı![]() Triple H, Sheamusa ilk Wrestlemania'sını tattırdı ve bir dinlenme sürecine girdi peki neden böyle oldu? Çünkü artık eskisi gibi şovun ona ihtiyacı yok Bu hem onun için hemde herkes için iyi oldu![]() HBK, harika bir şekilde kariyerine nokta koyarken sanırım içi rahattı çünkü WWE'i iyi isimlere bıraktı Undertaker'ı ise her ne kadar bu isimlerin arasında yazmış olsam da o her zaman bu isimlerin tepelerinde olacaktır Çünkü WWE'nin yarattığı en büyük şaheserdir Undertaker Tepelerinde derken kastım gerektimi bir Deadman Return izleriz Wrestlemania'ya kadar banko takip edilecek bir feud ortaya çıkar Belki yeni bir isim değil ama Taker'ın bu son hikayesinin ardından Kane için bile tekrar bir umut oldu Smackdown'da Rey,Show gibi veteranlar ile yeni isimlerle harmanlandı ve bence zevkli bir kombinasyon oldu![]() Batista'nın istifasının kesinlikle kendi kararı olduğunu düşünüyorum ama ayrıldıktan sonraki WWE'nin onun ilk başlarda başladığı zamanlarda ki gibi olmadığını da kabul ediyorum Ama eğer bu kısır döngüden kurtaracak birileri varsa bu gençlerdir![]() WWE'de her zaman yeni jenerasyonlar gelip bu işe yeni tatlar farklar kazandırmışlardır Her ne kadar hala zaman zaman yuhalansa da [Fatal4Way'de ki istisna şehir sevmiyordu adamı] sıkıcı olduğu düşünülse de John Cena çok büyük bir kariyer yaşadı-yaşıyor Zaman içerisinde ne kadar ilk serserilik çizgisinden ayrılmış olsa da şu anki konumunu hak ettiğini düşünmekteyim Yada Orton Onunda emeklerinin karşılığını aldığını düşünüyorum![]() Peki main eventer'lardan Punk, Sheamus, Swagger ve gelecek vaat edem güreşçilerden Drew, Ziggler, Ted ve tabiki de Miz gibi isimler ileride bu kadar büyük etki yapabilecekler mi? İlk başta buna o kadarda ihtimal vermiyordum ama sonra aklıma şu geldi daha 2000'lerin başları ve Edge bir Smackdown şovunda Rock ile bir funny segment'i paylaşıyor O zaman ki halini görenler sanırım hiç bir zaman bu adam 9 kez dünya şampiyonu olacak 10 küsur takım kemeri alacak diyemezdi Yada Rated-R Superstar olarak tarihe adını büyük harflerle yazdırabileceğini Swagger'ın kalıcı olup olamayacağını bilemeyiz ama Punk ve Sheamus gibi isimlerin kalıcı olacağını ve sakatlık ve benzeri şeyleri yaşamadıkları sürece Wrestlemania'ların ve dünya şampiyonluklarının vazgeçilmezi olacaklarını düşünüyorum Miz gibi karizması olan bir adamında ana kemer alabileceğini düşünüyorum tabi fırsatları iyi değerlendirebilirse Ayrıca arkadan Chosen One gibi birisi daha mevcut Mid Card'lar zaten son bir kaç yıldır değişmeye başlamıştı Yani WWE'de değişim rüzgarları nihayet püfür püfür esiyor diye düşünüyorum Demek istediğimi anlamak isteyenler Smackdown'ın son şovuna baksın diyorum![]() Her ne kadar eski kalıpta bir feud olarak başlamış olsa da NXT gibi bir genç adam kaynağı da eklendi Tamam hala Cena, Orton, Edge gibi adamlar şovları sürdürsünler şirketin yüzleri olsunlar ama artık en azından kendi adıma ben eminim ki bu belli başlı 'demirbaşlar' güreşi bıraktıktan sonra WWE, Attitude Era sonrası kadar bocalamaz
Elveda Mecazen![]() !11-02-2007 - 28 09 2010Konu ustaa007 tarafından (28-06-10 Saat 10:28 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| değişim, rüzgarları, superstars |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|