|
|
|
|||||||
| +18 Geyikler Tüm +18 Geyiklerimiz Bu bölümümüzde Yer Almaktadır. :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Bir gün bi uçakta fransiz,ingiliz,alman,rus,iranli,hollandali ve türk laylaylom gidiyolarmis
Neyse uçak rotasini takip ederek giderken ingilterenin üstünden geçiyo Ingiliz söyle bi asagilari süzüyo ve lafa giriyor : - Arkadaslar,burasi benim memleketim ingiltere Bizim diyo biramiz acaip meshurdur sahane biralar üretiriz içmelere doyamazsiniz![]() Neyse ingiltere bitiyor fransa nin üstünden geçiyo ve fransiz daliyo: - Burasi da fransa bizim kizlarimiz meshurdur öpmelere kiyamazsin Derken almanya ya geliyo uçak alman bi iç çekiyo ![]() - Hey gidi memleket diyo biz diyo bi arabalar üretiriz binmelere kiyamazsiniz ![]() Sonra efenim geliyo hollanda ya hollandali bakiyro sööyle bi asagiya: - Burasi da hollanda diyo ah o güzel evler diyo bizim evlerimiz meshurdur ![]() ![]() Uçak geçiyor rusyaya sonra (nasil bi rotaysa artik): - Rus bakiyo assaa bizim diyo kgb miz meshurdur dünya da sinek havalansa haberdardir ![]() ![]() Sonra irana dönüyo uçak iranli bakiyo söyle bi göz süzerek: - Abiler diyo burasi da iran bizim de halimiz meshurdur diyo yumusaciktir ![]() geldik türkiye ye ![]() - Türk bakiyo abi assa düsün düsün nerden baslasamki (o kadar çok meshur seyimiz var ki en orjinalini söölemeliyim diye) hah buldum diye düsünüyo ve basliyor anlatmaya ![]() ![]() - Arkadaslar diyo burasi türkiye Bizim diyo delikanlimiz çok meshurdur Oyleki alir fransizin kizini, içer ingilizin birasini ,atar almanin arabasina ,götürür hollandalinin evine ,yatirir iranlinin halisina , çatir çatir s ker , kgb nin de bi s kimden haberi olmaz![]() ![]() ![]() ![]() :-))
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
aahhaha cok guzel ya paylasim icin tesekkurler
|
|
|
|
|
#3 |
|
eyfallah
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
koptum yaa süpermiş
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
zuhaha
![]()
|
|