|
|
|
|||||||
| Magazin Olayları Yurtiçi ve Yurtdışı Magazin dünyası olayları.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() Antalya'da dün gece sahneye çıkan Demet Akalın, kadınların plajda bikini üstüne giydiği pareoya benzer bir kıyafeti tercih etti ![]() Ön tarafı parlak desenli, göğüs dekolteli transparan elbisenin içine siyah bikini altı giyen Akalın, güzelliğiyle dikkat çekti Kurban Bayramı'nın son günü Antalya'nın popüler eğlence kulübü Arma Lara'da sahneye çıkan Demet Akalın'ın sahne kostümü geceye damgasını vurdu Marjinal giyinmeyi seven ünlü popçu, bu kez gece kıyafeti yerine, plaj modasını andıran bir kostüm tercih etti Ön tarafı renkli desenli transparan elbisenin altına siyah renkli bikini altı ile krem renkli bikini üstü giyen Akalın, yaz aylarında Bodrum'da ortaya çıkan ikoncanları andırdı Sahnede iki erkek dansçının eşlik ettiği Akalın, sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de geceye damgasını vurdu Neşesiyle bayramın son gününe renk katan Akalın, kostümüyle de uzun süre konuşuldu Kendisini dinlemeye gelen fanatikleri de Akalın'ın kostümüne hayran kaldı ve zahneye çok sayıda şampanya gönderdi Seksişarkıcı, 2 5 saat sahnede kaldığı gecede bol bol eğlendirdi
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
iyice pusulayı şaşırdı kıyafete bak ya
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| andırdı, demet, ikoncanları |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|