|
|
|
|
#1 |
|
Flatcast üzerinden yaptığımız yayında DJ boşluğumuzu karşılamak için Alımları başlamıştır
Dileyen herkez buraya belirtsin katılmak istediğini![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Burdayim =)
Ama Söylüyorum Beni Yedek Dj Olarak Yazin ![]() Belirli Saat Vermem Mümkün Degil Simdiden Burdayim Diyip Sonra Yapmamak Olmaz
|
|
|
|
|
#3 |
|
Saat 4den sonra yapabiLirim
Dokunma bana kirLenir eLLerin , LanetLiLerin en LanetLisiyim ! ~ " BDP " Başkanı ; " Benim Kızım Ne MutLu Türk ' üm Demeyecek ! " Demiş ![]() Senin Kızın Zaten ÖyLe ŞerefLi Birşeyi Ağzına ALamaz ! Ağzına ALması Gereken Başka ŞeyLer Var Çünkü (; ~ Can Atasoy ~ <3 O8 O7 2O1O ![]() [Sekiz Yedi On ~] |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
çok isterdim ama bu sene çok yogun tempolu çalışıyorum mümkün degil : ( yazı beklicez
|
|
|
|
|
#5 |
|
sürekli dj olamam bi saatim olmaz ama evde kimse olmadığında gari get det yapabilirim arada
isterseniz
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
beni unutmayım saatlerim daha belii değil ama dersim olmadığı zaman yayın yapabilirim
|
|
|
|
|
#7 |
|
selam sayfanızı çok sevdim ve daha önce dj lik yaptıgım için burda seve seve dj lik yapabilirim saat proplem olmaz
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sanırsam bende burdayım
|
|
|
|
#9 |
|
ben olurum dj
yapmıslıgım var |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| alımları, başladı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çin Katliama Başladı | тιкι ® | Yurtdışı Olaylar | 0 | 19-07-09 09:31 |
| 'Lig yeni başladı' | KartalizmA | Beşiktaş ( 1903 ) | 3 | 20-10-08 13:21 |
| Real İyi Başladı: 2-1 (19.09.07) | TempTaTion | Avrupa Ligleri | 0 | 19-09-07 14:41 |
| Edu bu kez ilk 11’de başladı | Cix_COcuq | Fenerbahçe ( 1907 ) | 0 | 14-09-07 16:40 |