|
|
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar djler hep aynı tema ile yayında oldukları için çirkin bi görüntü oluştu, onun için hepinize Nasıl tema yapılacagını ve istediğiniz temayı nasıl koyabileceğinizi anlatan bir resimli çalışma yaptım
![]() Yinede takıldığınız yer varsa Bana ulaşın![]() Temayı uygulamanız için ilk önce DJ olarak yayında olmalısınız unutmayın ![]() ![]() İlk Adımımızda Tools Ekranından Desing Tools seçeneğine tıklıyoruz ![]() Radyo için gerekli tüm ayarlamalar bu noktadan yapılır unutmayınİkinci Adımımızda yine desing tools ekranında Preset menüsüne tıklayıp Import From File seçeneğine tıklyıoruz ![]() ![]() ![]() Üçüncü Adımımızda bilgisayarımızda kayıtlı olan FCP uzantılı tema seçiyoruz ve AÇ diyoruzBeşinci Adımımızda bir önceki adımımızda seçtiğimiz Tema oraya yüklenmiş olarak gelecektir Yüklediğimiz Temaya Çift TIKLIYORUZ ve temayı uygulatıyoruz ve Presets tusuna basıyoruz ve yeni temamız hazir olarak karsımıza geliyor ((:Şimdi diyorsunuz ki biz kayıtlı temayı nereden yükleyeceğiz veya nereden bulacagız Aramaya gerek yok ben size 21 tane güzel tema buldum ve Uploade ettim Onu indirin ve dediğim adımları tek tek uygulayın ((:[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Haydi bakalım Dj'ler Kolay gele ((: |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| djlere, resimli, saniyelik, tema, yapmak, özel |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Birden fazla KSC dosyasını JPG yapmak(resimli) | spiketr | Knight Online Genel | 1 | 08-02-09 14:38 |
| Tema Nasıl Yapılır (resimli Anlatım) | erzincanlii | Temalar ve Wallpaperler | 15 | 23-12-08 01:51 |
| Resimli anlatım yapmak için program... | Bγ_Dαпgeг | Anlatımlar | 1 | 19-09-08 20:55 |
| Resimli Şiir Yapmak İsterseniz.. | AstraL | Çeşitli Resimler | 0 | 28-06-08 11:18 |
| 25 özel, neşeli ve güzel tema | chopper | Temalar ve Wallpaperler | 3 | 16-06-07 10:52 |