MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Radyo 7/24 > Radyo Bölümü

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 16-06-10, 11:12   #1
Smile Dj'lere Özel 30 Saniyelik Tema Yapmak ( Resimli )

Arkadaşlar djler hep aynı tema ile yayında oldukları için çirkin bi görüntü oluştu, onun için hepinize Nasıl tema yapılacagını ve istediğiniz temayı nasıl koyabileceğinizi anlatan bir resimli çalışma yaptım Yinede takıldığınız yer varsa Bana ulaşın

Temayı uygulamanız için ilk önce DJ olarak yayında olmalısınız unutmayın

İlk Adımımızda Tools Ekranından Desing Tools seçeneğine tıklıyoruz Radyo için gerekli tüm ayarlamalar bu noktadan yapılır unutmayın

İkinci Adımımızda yine desing tools ekranında Preset menüsüne tıklayıp Import From File seçeneğine tıklyıoruz

Üçüncü Adımımızda bilgisayarımızda kayıtlı olan FCP uzantılı tema seçiyoruz ve AÇ diyoruz

Beşinci Adımımızda bir önceki adımımızda seçtiğimiz Tema oraya yüklenmiş olarak gelecektir Yüklediğimiz Temaya Çift TIKLIYORUZ ve temayı uygulatıyoruz ve Presets tusuna basıyoruz ve yeni temamız hazir olarak karsımıza geliyor ((:

Şimdi diyorsunuz ki biz kayıtlı temayı nereden yükleyeceğiz veya nereden bulacagız Aramaya gerek yok ben size 21 tane güzel tema buldum ve Uploade ettim Onu indirin ve dediğim adımları tek tek uygulayın ((:

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

Haydi bakalım Dj'ler Kolay gele ((:

2011 Dünya Güzellik Yarışmasını Yine ' Kafam ' Kazandı (:

+18
Fuяκaи ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-06-10, 11:16   #2
Tanımlı

emegine saglik güzel anlatim olmus

Ich verstehe die Leute nicht

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] butonu yardımı ile bize bildiriniz )

Osiris ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-06-10, 12:09   #3
Tanımlı

o kdr güzel anlatmışsın ki sabah akşam tema yapcam artk

BUЯΛK ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-06-10, 12:14   #4
Tanımlı

De get la (:

2011 Dünya Güzellik Yarışmasını Yine ' Kafam ' Kazandı (:

+18
Fuяκaи ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-06-10, 12:15   #5
Tanımlı

hıh

BUЯΛK ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
djlere, resimli, saniyelik, tema, yapmak, özel

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Birden fazla KSC dosyasını JPG yapmak(resimli) spiketr Knight Online Genel 1 08-02-09 14:38
Tema Nasıl Yapılır (resimli Anlatım) erzincanlii Temalar ve Wallpaperler 15 23-12-08 01:51
Resimli anlatım yapmak için program... Bγ_Dαпgeг Anlatımlar 1 19-09-08 20:55
Resimli Şiir Yapmak İsterseniz.. AstraL Çeşitli Resimler 0 28-06-08 11:18
25 özel, neşeli ve güzel tema chopper Temalar ve Wallpaperler 3 16-06-07 10:52

Şuan Saat: 05:10

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.