|
|
|
|||||||
| Kişisel Gelişim kendinden daha fazlasını, daha iyisini ve tüm bunları elde etmeye hazır hale gelmek istemezmisiniz ? |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() Doğru meslek seçiminin, kişisel gelişime katkısı nedir sizce ? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Severek yaparsın işini herşeyden önce bu da hem zaman kaybını önler hem de doğru noktada ilerlediğini gösterir
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
saclarin beyazlamaz
sinirlerin bozulmaz gelisimine engel olmaz sivilce ckartmaz kafa agrisi cekmessin bunlar benim cektiklerim meslek dogruda patron yanlis
|
|
|
|
|
#4 |
|
insanın kendisiyle barışık olmasını ve özgüven sahibi olmasını pozitif yönde destekler
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
sevdigi kişiyle beraber olmak gibi
|
|
|
|
|
#6 |
|
kişisel gelişimle ilgili bir bölümümüz var
bu konunun orda tartışılması bence daha doğru olur
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
farketmez iki tarafada uygun aslında orda biraz sönük kalabilir ama taşıyalım bakalım
kişisel gelişim bölümüne taşındı
|
|
|
|
|
#8 |
|
ayy şu konu yerlerini hic sevmiyorum xD amayine faydası var
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bence mutlu olmak ile alakalıdır
Diger arkadaşların dedigi gibi bir işi severek yaparsan daha verimli olursun Türkiye'de istedigi meslegi yapamayan ve toplum'un görüşüne önem veren milyonlarca aile var Bu aile baskısı çocukta da oluşur ve çocuk kendini toplumun istegine göre şekillendirir Bu şekilde çocuk verimli olmak için ugraşmaz sadece işinin gerektirdigini yapar, kendini geliştirmez Bu da tabiki çok büyük farklar oluşturur birinci duruma göre![]() ![]()
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| doğru, gelişime, katkısı, kişisel, mesleğin, nedir, sizce |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kişisel Gelişim Nedir ? | Kayıp Kız | Kişisel Gelişim | 3 | 24-10-08 22:24 |
| Eskilerden bir laf.. Ne derece doğru bilemiyorum..Bence biraz Doğru ya sizce? | AnubiS | Geyik & Mizah | 1 | 13-11-07 12:47 |
| Sizce de Doğru mu ? ( Kadın Sözlüğü ) | αкυυт | Muhabbet Meydanı | 1 | 20-06-07 12:28 |
| Kişisel Gelişime ne kadar dikkat ediyoruz?? | yesilirmak | Kitap Tanıtım | 1 | 29-04-07 01:54 |
| ..::sizce bunlar doğru deyilmi?::.. | Fuяκaи | Geyik & Mizah | 4 | 23-01-07 22:35 |