|
|
|
|||||||
| TürkiyeM Ülkemizin & Türkiyemizin doğal güzelliklerini, resimlerle, Sözlerle, Anlatımlarla bu bölümde bulabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Türkçe’de sıklıkla yanlış yazılan kelimelerden oluşan afiş, kupa ve ayraç tasarımlarını sizler de çıktı alıp kullanarak hem bu yanlışları azaltabilir hem de kampanyaya destek verebilirsiniz
![]() Afişler [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Kupa üstü tasarımları [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ][ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Ayraçlar [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Yapışkanlar [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Amerikan servisler [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
bu çok güzel olmuş bu kelimelerden bazılarını zaman zaman bende yanlış kullanıyorum genelde dikkat ederim fakat bende karşımdaki kişinin aksanıyla konuşma ve yazma gibi bir hastalık var karşımdaki yanlış kullanıyorsa bende yanlış kullanmaya başlıyorum ve 1-2 gün yanlış kulanmaya devam ediyorum
ama bence öncelikle düzeltilmesi gereken bunlar değilde bizim ben farklıyım değişik bir tarzım var demek için "v" yerine "w" , "k" yerine "q" ![]() ![]() yazan 8500 yıllık Türkçemizi katleden özenti insanları düzeltmemiz lazım
|
|
|
|
#3 |
|
Aynen bazen öyle son zamanlarda şunlar da yanlış kullanılmakta: eğer yerine eyer,beğenmek yerine beyenmek, değil yerine deyil, sürpriz yerine süpriz vs vs vs
|
|
|
|
#4 |
|
Güzel bir konu ve güzel bir paylaşım
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| doğru, türkce, uygulamaları |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| En büyük açık: Facebook uygulamaları | SiNKa | Bilimsel ve Teknolojik Olaylar | 0 | 28-02-09 10:23 |
| Bedava iPhone Uygulamaları | dahi | Apple iPhone | 0 | 28-10-08 18:34 |
| Wordpress İçin Ajax Uygulamaları | dahi | WordPress Eklentileri | 0 | 06-03-08 09:20 |
| Eskilerden bir laf.. Ne derece doğru bilemiyorum..Bence biraz Doğru ya sizce? | AnubiS | Geyik & Mizah | 1 | 13-11-07 11:47 |
| Nokia Multimedya Uygulamaları Bu Başlıkta | stante | Programlar ve Oyunlar | 0 | 16-06-07 07:11 |