|
|
|
|||||||
| Fest Olaylar Sevincinizi, mutluluğunuzu, özel gününüzü, onu bunu şunu hatta Aşk hayatınızı paylaşın. Sevincinize ortak olalım. Buradaki kutlama sebebimiz dün geceden sonra haber alamadığımız diş fırçamıza kavuşmamız dahi olabilir :)) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Yıllar akar gider bizler yaşlanırız her geçen gün ömrümüzden gider Fakat biz zamana aldırmadan her an sevginin ve mutluluğun tadını çıkarırız Allah'tan dileğim yeni yaşında ve daha sonraki yıllarda yüzündeki gülüşler , beni hayata bağlayan gözlerindeki ışık hiç gitmesin Ömrün boyunca , hatta ömrüm boyunca beraber olmak dileğiyle doğum günün kutlu olsun bitanem ![]() Seni herşeyden çok seviyorum ![]() Ben bu satırları yazarken hediyelerinde şu anda sana doğru yol almakta umarım beğenirsin Aşk'ım ![]() ![]() ![]() Buda Pastan Bitanem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >>>>>>>>>> kilz"A"si <<<<<<<<<<
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
canım benim tşk ederim biliyosunki ömrüm boyunca hatta ömrümüz boyunca beraber olacağız ve Allah hiç mutluluğumuzu bozmicak Seni Seviyorum ![]() ![]() (:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun Asisch
|
|
|
|
#5 | ||
|
Doğum günün kutlu olsun sterlicya
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#6 |
|
hepinize çok tşk ederim
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nice nice mutlu ve sağlıklı ve mesut senelere =)
İyi ki doğdun
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
mmm tşk ederim
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kutlarim insallah hep böyle mutlu olursun nice Yillara
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| andgtandgt, andltandlt, andltandltandlt, bİtanem, dodum, günün, kutlu, olsun, sterlicyam |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Doğum Günün KutLu oLsun Abi | SєnттoCαsт | Fest Olaylar | 29 | 13-01-09 15:30 |
| Doğum Günün Kutlu Olsun | FATRIX | Amatör Hikayeler | 0 | 25-10-08 13:42 |
| Sosyopat Doğum Günün Kutlu Olsun Dostum:)Bu Sana Kıyağım Olsun! | sLayeЯ | Fest Olaylar | 15 | 12-03-08 21:28 |
| S@K@ron Doğum Günün Kutlu Olsun | SєnттoCαsт | Fest Olaylar | 28 | 11-01-08 11:03 |
| Doğum Günün Kutlu Olsun ... :(( | CreaseR | Aşk Doktorunuz | 4 | 19-12-06 17:22 |