|
|
|
|||||||
| E-Sözlük Mizahi bir sözlüktür, her konuda başlık açabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | |
|
Arkadaşlar sizce dostun ve doluğun anlamı nedir?
Alıntı:
|
|
|
|
#2 |
|
bence bi tarifi yok
çünkü bende o duyguyu o hissi anlatacak bi cümle yok ama inş herkesin çok çok ii dost(ları)vardır
|
|
|
|
|
#3 |
|
bi çoğu yalan olan bişey
![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
bence yaLan oLan arkadaşLıkLar
![]() ![]() Bu hayatta her insanın bi tanede oLsa dost'u oLmaLı
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
anlatılmaz yaşanır !!
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Dost dedigin ii günüde deil her zaman için kötü gününde yanında olandır can dostumun bana çektigi bir msjdaki gibi iyi günde kötü günde beraber güllüp beraber agladıgım can dostuma diye işte dostluk böyle bişey iyikide benim böyle bir can dostum var
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
♥ Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız
|
|
|
|
|
#8 |
|
İki insanın dışarı yansıttıklarıyla değilde birbirlerinin ruhlarıyla olan ilişkileridir ama yine de tanımı yapılamaz tam olarak Hissedilir ve yaşanır
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Dost dediğin kişiler belli kişilerdir ya 1 tanedir yada 2 tane
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Düşmanından bir kez sakın,
Dostundan bin kez sakın! Çünkü dostLuğunuz bozuLursa şayet bir gün, Sana nasıL zarar vereceğini çok iyi biLir dostun!!!" İbn-i ARABİ
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
Konu DaRk Baby tarafından (02-05-10 Saat 21:53 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| dostluk, nedir |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|