|
|
|
|
#1 |
|
Hiç Dünya kendi etrafında dönerken nasıl bir ses çıkarıyor merak ettiniz mi? Merak etmeseniz bile farklı amaçlarla evrenin gizemlerini çözmek için uzaya gönderilen uzay gemilerinin kaydettiği sesleri duyduğunuzda çok şaşıracaksınız!
Geceleri ağzımızdaki küçük bakterilerin dişlerimizde meydana getirdiği etkiyi, yani o sesi duymamız nasıl imkansızsa, dünyanın kendi etrafında dönerken çıkardığı sesi de duymamız bir o kadar olanaksız Yoksa uyuyamazdık![]() Bilim işte bu noktada boş durmayıp keşfediyor Linkte bulunan sayfada dünyanın dönerken çıkardığın sesi dinleyeceksiniz Linkte ayrıca NASA'nın uzaya fırlattığı Gemini, Mercury ve Apollo gibi araçları uzayda kaydettiği seslere de şahit olacaksınız![]() Bu inanılmaz keşif için [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] istediğiniz gezegenin üzerine tıklayın ve kendinizi uzayın derinliklerinden gelen seslere bırakın
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Service Unavailable dio
Çok sima tanidim, ima aldim yüzleri aklima kazidim, adi anildiginda iste dostum dedim, adim anildiginda tanimam dedi takti maskesini yüzünü çevirdi ve sildi kalici tüm izleri, Simdilerde gözümün içine bakan herkes çikar pesinde takma ifadeler ardina gizlenmis tüm fesatlar, hesaplar egoist sevgilerinde sakli Bir zaman selamladi bu adami ve adam unutmadi ![]() ![]() ağLamak istiorum hıçkırarak ama YOK oLmaz GüçLü duRmam Lazım gözyaşLarımı içerek güçLenenLer war!!!! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yağlamak Lazım PAslanmıştır (:
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler, Halayla Türkülerle sevdi bu kalpler, Yıldızlar tutuştu siyah beyazla, Marşlarımız ağlasın KartaL aşkıyla, Beşiktaş seninle ölmeye geldik! Beşiktaşk ![]() ![]() ![]() Takdir Ediliyorsanız değil, taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bilmiyoruz ya sıkın anasını satim
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ölmüş link
|
|
|
|
#6 |
|
bu konuyla ilqili tek bir site vardı ve kontrol ettim site aşırı yoqunluk nedniyle çökmüş
![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
yooo bende niye aciliyo alakasi bile yok ben dinledim cokta ürperdim sesinden valla
paylasimin icin cok tsk ler hep merak ediyodum
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
turist ömer uzayda filmindeki seslerin aynısından çıkıyor
![]() ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| çıkardığı, dünyanın, dönerken, ses |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Aşkınla Başım Dönerken Vursalar Ölemem (Yıldız Tilbe) | Mertist | Yerli Klipler | 0 | 16-01-09 22:55 |
| T.F.F Çıkardığı Kanun | Cyber_Bios | Komik-im | 0 | 21-06-08 20:29 |
| Esir Mehmetçiklerin Çıkardığı Gazeteler | FORZA | Kültür ve Sanat | 0 | 14-05-08 13:53 |
| Çiftçinin Çıkardığı Fatura.. | MaXıMuM | Komik-im | 0 | 23-03-08 17:32 |
| Dünyanın Dönerken Nasıl bi ses çıkardığını merak eden varmııı.... | ĈòĐэŜ | Gizemli Olaylar | 5 | 26-08-07 21:48 |