|
|
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Bende daha güzel örnekler var hemde kendim ördüm
![]()
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
emegine saglik sinem : )
Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim Adam belki yüz kere vurur taşa Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz Sonra birden, yüzbirinci vuruşta, taş ikiye ayrılıverir İşte o zaman anlarım ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir !!! YaReMCiYa
HaNIMaGa |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
görmek isteriz onları hem forumun hanımlarına katkıda olur
![]() rica ederim yorumun için sen sağol (: ne demek (:
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| atkı, modelleri, Örgüsü, Şal |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 2010 Atkı Bere Şapka modelleri | kapriss | KızLar Club ( Bayanlara Özel ) | 1 | 18-10-09 08:59 |
| Atkı ve Bere Modelleri | B@LoNCuK | Hobiler & Meslekler | 0 | 30-06-09 12:37 |
| Erkek Atkı Bere Modelleri | B@LoNCuK | Hobiler & Meslekler | 0 | 30-06-09 12:30 |
| Atkı Modelleri | B@LoNCuK | Hobiler & Meslekler | 0 | 20-06-09 17:43 |
| Harika Atkı Modelleri | hakanay1907 | Çeşitli Resimler | 4 | 19-06-08 17:25 |