|
|
|
|||||||
| Siyaset Siyasi fikirlerinizi başkalarının haklarına zarar vermeden kullanınız, siyaset meydanında hakaret, eleştiri ve aşağılama yasaktır |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Ergenekon iddianamesinin tam metni 2455 sayfadan oluşan Ergenekon iddianamesi mahkemenin iddianameyi kabul etmesinin ardından medyaya dağıtıldı ![]() İşte Ergenekon iddianamesinin tam metni: [
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ![]() Ergenekon'da 3 iddianame İNDİR06 Ağustos 2009 Perşembe 00:23 Ergenekon'da 3 iddianameyi okuyon kararınızı siz verin İşte savcılığın hazırladığı iddianamenin tam metni;İstanbul 13
Ağır Ceza Mahkemesi, 3 Ergenekon iddianamesini kabul etti, böylece 3 dava açılmış oldu İşte Ergenekon sanıklarına isnad edilen suçlar ve 3 Ergenekon iddianamesinin tamamı![]() ![]() ![]() Tutuksuz sanık eski YÖK Başkanı Prof Dr Kemal Gürüz:[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] 3 iddianameye konu olan 3 Ergenekon davası için ilk duruşma tardihi de belli oldu![]() [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] İddianamede, tutuksuz sanık eski YÖK Başkanı Prof Dr Kemal Gürüz'ün "silahlı terör örgütü kurma veya yönetme" ile "devletin güvenliğine ilişkin gizli belgeleri temin etme" suçlarından 18,5 ile 35,5 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması talep edildi![]() Tutuksuz sanık eski MGK Genel Sekreteri emekli Orgeneral Tuncer Kılınç: Tutuksuz sanık eski MGK Genel Sekreteri emekli Orgeneral Tuncer Kılınç'ın "silahlı terör örgütüne üye olma", "devletin güvenliğine ilişkin gizli belgeleri temin etme", "açıklanması yasaklanan gizli bilgileri temin etme", "devletin güvenliğine ilişkin belgeleri tahrip etme, amacı dışında kullanma, hile ile alma, çalma" suçlarından 25 ile 49 yıl arasında hapisle cezalandırılması istenen iddianamede, tutuksuz sanık emekli Orgeneral Münür Kemal Yavuz'un "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "devletin güvenliğine ilişkin gizli belgeleri temin etme" suçlarından 12 yıldan 27 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebinde bulunuldu ![]() Eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin: İddianamede, eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin'in "Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme" ve "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme" suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbetle cezalandırılması talep edilirken, ayrıca "silahlı terör örgütü kurma veya yönetme", "sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah veya mermileri satın alınması, taşınması, bulundurulması", "tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma veya el değiştirme", "devletin güvenliğine ilişkin gizli belgeleri temin etme", "açıklanması yasaklanan gizli bilgileri temin etme", "hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek" suçlarından 30,5 ile 61 yıl arasında hapisle cezalandırılması istendi ![]()
![]() Konu Cyber_Bios tarafından (11-08-09 Saat 14:53 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
eğer bu suçlamalar doğruysa ve bunlar çözülürse bizim önümüzde kimse duramaz gibi geliyo
kısacası dünyanın sayılı devletlerinden olmaya adayız ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#4 |
|
abi linkler mi ölü bi ilgilenir misin?
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ben şu an bakamıyorum diğer arkadaşlar ilgilenecektir
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
katılıyorum arkadaşım
SON NEFESİMİZİ VERESİYE KADAR SON SÖZÜMÜZÜ SÖYLEYECEYİZ SÖZ KONUSU "VATAN" SEVMEKSE GERİSİ TEFERRUATTIR! ![]() ![]() ![]() EN İYİ BİLDİĞİM ŞEY HADDİMDİR ![]() ![]() ![]() emeğe saygı ![]() ![]() ![]() +++rep ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sabit konu ile birleştirsene bacı
|
|
|
|
#9 |
|
bırlestırdım hacı
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
hepsi uydurma yalanlar arkadaşlar inanmayın
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ergenekon, ergenekon iddianamesi, ergenekon tam metin, ergenekonda, iddianame, metni, tam, İddianamesinin, İddiasının |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çocuk Hakları Sözleşmesi Tam Metni | GreenHeLL | Sunumlar | 0 | 24-03-09 08:20 |
| İddianamenin Tam Metni | GreenHeLL | Siyaset | 0 | 17-03-08 15:28 |
| Mondros Antlaşması Metni | FORZA | Kültür ve Sanat | 0 | 27-11-07 15:50 |
| MHP Grup Toplantısı Konuşma Metni | Kαrizmα | Siyaset | 0 | 31-10-07 11:03 |
| Izmir Iktisat Kongresi Konuşma Metni | Designer-tR | Atatürk Köşesi | 0 | 28-01-06 12:37 |