MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Güncel Olaylar > Yurtiçi Olaylar

Yurtiçi Olaylar Türkiye gündeminde ki konular...

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 26-02-10, 13:54   #1
Icon6 Eşek Şakası 7 Kız Öğrenciyi Hastanelik Etti

Çorum’da, bir ilköğretim okulunda erkek öğrencilerin, getirdikleri biber gazı ile arkadaşlarına şaka yapması sonucu gazdan etkilenen 7 kız öğrenci hastaneye kaldırıldı

Edinilen bilgiye göre, Üçtutlar Mahallesi’ndeki Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulunun 7’nci sınıfında okuyan 2 erkek öğrenci, okula biber gazı getirdi

İlk dersin teneffüsünde, arkadaşlarına şaka yapmak isteyen erkek öğrenciler, biber gazını okulun koridorunda sıktı Gazdan etkilenen kız öğrenciler TS (14), BD (14), CY (13), RK (13), ST (13), EE (14) ve EA (13) fenalaştı Gözlerinde yanma hisseden öğrencilerin çığlık atmaları üzerine okulda kısa süreli panik yaşandı

Öğrencilerin doğal gazdan zehirlendiğini sanan öğretmen ve okul idarecileri, koridorun bulunduğu katı boşaltmak istedi Ancak öğrencilerin biber gazından etkilendiğini öğrenen öğretmenler, 7 kız öğrenciyi Çorum Devlet Hastanesine götürdü

Acil Serviste tedavileri yapılan öğrencilerden birisinin düşme sonucu kafasından yaralandığı öğrenildi

Bu arada, olayı duyan veliler hastaneye ve okula gelerek bilgi aldı

Okul idarecileri, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin durumlarının iyi olduğunu ve kısa süren tedavilerinin ardından yeniden okula döndüklerini ifade etti
Durumları iyi olduğu bildirilen öğrenciler, tedavilerinin ardından taburcu edildi

Konu SєnттoCαsт tarafından (26-02-10 Saat 16:26 ) de değiştirilmiştir. Sebep: konu yeri burası değil daha düüzenli konu acalım
keRiM_ßaLkAn ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 14-09-11, 00:15   #2
Tanımlı Cevap: Eşek Şakası 7 Kız Öğrenciyi Hastanelik Etti

arkadaşlar bunu ben yazmadım nasıl geldi buraya?
İGUANA İGUANA İGUANA İGUANA
İGUANA İGUANA İGUANA İGUANA İGUANA
İGUANA İGUANA İGUANA İGUANA İGUANA İGUANA
keRiM_ßaLkAn ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
andreas, etti, eşek, gta, hastanelik, kız, san, Öğrenciyi, Şakası

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
şok şok şok GTA San Andreas .... spack Oyun Haberleri ve İncelemeler 15 14-01-11 15:30
Gta San Andreas turkish2 Oyun Tanıtımları 13 30-04-10 15:38
Gta San Andreas Kar Mod Appoximate Oyun Yamalar 30 10-03-08 19:54
gta.san.andreas omur** Oyun Haberleri ve İncelemeler 0 23-02-08 18:57
GTa SAn aNdreas kalekan İstekler 1 21-08-06 14:14

Şuan Saat: 06:23

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.