|
|
|
|
#1 |
|
İçimdeki aşkını terketmek çok zor oldu
Başarabileceğimi hiç tahmin etmezdim Öyle büyük bi aşkı yok etmek hiç kolay olmazdı sen bilemezsin, Hiç aşık olmadığın için ![]() Aşkıma layık olmayı bile beceremedin… Sustum sustum ve yine sustum ![]() En güzel dönemimde ait olmadığım bi yerde, Hep senin gözlerinle yaşadım ![]() Umut veren o yalancı gözlerinle![]() ![]() Ağlamaya çok alıştırdın ![]() Mutlu olduğumda bile yarın üzülcem die gülemezdim![]() O kadar çok acıttınki, Bedenim; kendini yok etmek istedi çoğu zaman ![]() Ama seni değil, bana değer verenleri düşündüm ![]() Sende biraz olsun beni düşünseydin aşkıma yanmazdım ![]() Çünkü seni herkesten çok sevdim Aşktı bu! varmı ötesi![]() Şimdi anlıyorum ki, seni sevdiğim bir dakikayı bile haketmemişsin ![]() Peki ben neyini sevdim Yalancı gözlerinimi, sahte gülüşünümü, olur olmaz öpüşlerinimi yoksa hep yalandan söylediğin beni özlediğin masallarınımı![]() ![]() Tek fark vardı; gözlerin çok içten bakıyordu, gülüşün çok sıcaktı, beni öptüğünde benden önce sen mutlu olurdun, özledim değişlerinde aniden sımsıkı sarılışın, Özlediğinin en büyük kanıtıydı belkide ![]() Nasıl inanmazdım ki bunlara![]() ![]() Beni sevdiğini düşünmek aptallıkmıydı sen bunları yaparken ![]() ![]() Uzun zaman sonra artık yeter! dedim Çünkü dahada çirkinleştirdin sana olan aşkımı![]() Nefrete dönüştürdün, seni içimden atabildiğim için o kadar huzurluyum ki ![]() Aşk değil bi büyüydü sanki bu ![]() Böyle bir insanı sevmek aşk değil ancak kara bir büyü olmalı ![]() Aşağlamaktan çekinmiyorum Çünkü seni yücelteceğim hiç bir yanın yok![]() Kendini bu kadar sevişin, başka biriyle paylaşmaman ne acı Ben seni kendimden bile çok sevmiştim oysa ![]() Sen başka şeyler istedin belki Karşıyalamadığım için üzgünüm diyemeceğimÇünkü ben böyleyim Kabul etseydin sende mutlu olurdun![]() Bir gün aşık olmanı ve karşılık alamamanı, Ama en önemliside Umut verilip sonra yok sayılmanı o kadar çok isterim ki… Belki merhametsiz ruhun; acıyla yoğrulunca, Başka bir ruhun can çekişinin Nasıl bir işkence olduğunu anlar Ben iyiyim Biraz kırılmış, ürkek ve özgüveni gitmiş bir kız![]() Ama yinede iyiyim çünkü sen yoksun,, aklımda, içimde, gözümün önünde ![]() Umarım hiçte olmazsın Çünkü ben artık büyüdüm, akıllandım![]() Bile bile kendime acı çektirmem ve çektirtmem En büyük ceza “ unutmaktır” Ve ben seni çoktan unuttum! ![]() ![]() [qoddess özLem]
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çok güzel bir şiir
Teşekkürler paylaşımınız için devamını bekleriz
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| aşk, bir, eski |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Eski Ramazanlar, Eski Bayramlar | FORZA | İslam Dini & İnsan | 0 | 12-10-07 01:13 |
| Eski Tip Motorlar | ßζдD€ | Oto Modifiye & Motorlu Araçlar | 6 | 21-03-07 20:08 |
| o eski bayramlar | thriller | Magazin Olayları | 0 | 23-10-06 12:43 |
| Eski Radyolar.. | God's Bullet | Hobiler & Meslekler | 1 | 13-08-06 18:35 |
| Eski Dostlar! | murat77 | Avrupa Ligleri | 2 | 25-05-06 15:05 |