|
|
|
|||||||
| Yerli Klipler Yerli Kliplerin Videosu, Canlı Yerli Klipler |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
[
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] 'den muhteşem bir klip, bana göndermişti 3 kere izledim, ellerine sağlık kanka
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Eski dediğim ne ola ki? Eskilerden kasıt Eski dostluklar mı? Eski canlılıklar mı? Eski samimiyetler mi? Ben insanlara şaşıyorum Eskileri özleyenler Eskilerden dem vuranlar Değil mi hep kaybedenler? Dostlukları, canlılıkları, samimiyetleri…klibi izlemek için[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
|
|
|
|
#2 |
|
Emeğinize sağlık
Güzel klip olmuş , şarkıyla gayet uyumlu ![]() Klipteki olaylar aldı götürdü , benziyor bu japonlar bize gururlu adamlar ![]() Fakat hatun o kağıda zamanında ne yazıyor da bizim adam isyan ediyor acaba orasını da merak etmedim değil
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
aslında işin aslı güzel bir beraberlik sürerken adamın ilerde kör olacagını anlamasıyla olaylar gelişiyor, ilerde kör olacam diye kızı terkediyo, sanırım o kagıtlara adam her sabah sevgi sözcükleri yazıyor
|
|
|
|
#4 |
|
Ve nitekim de oluyor heralde hafiften köpekle dolaştığına göre , artık gururun böylesi mi yoksa kızın kör biriyle beraber olmamasını istediğinden mi , yoksa her ikisi de mi meçhul
![]()
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çok güzel ya ama üzücü
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
allah kimseye yaşatmasın
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| eski, yara, yaralarımız |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Eski Yönetim Üyeleri Fan Clup( Bütün Eski Yönetimi Ve iHtiyarları Bekleriz ) | Münzevi | Fan-Clubs | 576 | 09-11-10 16:14 |
| Eski Bir Aşk ! | qoddess | Aşk Şiirleri | 1 | 15-11-08 18:25 |
| Eski Ramazanlar, Eski Bayramlar | FORZA | İslam Dini & İnsan | 0 | 12-10-07 01:13 |
| Eski Sevgililerim.... | Punky-Mami | Aşk Hikayeleri | 2 | 02-10-07 20:55 |
| Msn Eski sürümleri | asistno | Messenger Genel | 1 | 08-02-07 19:38 |