|
|
|
|||||||
| Fan-Clubs Fan-Club üyelerimize özel Fan Clubler :) Artık sizinde bir Clubunuz olsun. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Fan-Club'ümüz Öncelikle Hepimize Hayırlı Olsun ![]() ![]() Eski yönetim üyeleri olarak burda sohbet ve muhabbet ortamı oluşturmanızı rica ederiz ![]() Asıl hedef yeterli sayıya ulaşınca forumda darbe yapmaktır ![]() Bende varım demeniz yeterli ![]() <===KURUCU===> [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] <===FAHRİ KURUCU===> <===ÜYELERİMİZ===>
Konu Osiris tarafından (29-09-10 Saat 02:00 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
onayladım ama biraz bilgi ver açıklama yap
![]() ![]() bu kadar sade iş olmaz
|
|
|
|
#3 |
|
İlk üye ben olam
Eskiden yönetimde olan arkadaşlarımızın sohbet edebileceği güzel bi yer olsun burası ![]() Hadi ekleyin beni
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kapatırlar bu fanı yakın zamanda
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
wayyy yaşlılar kompleksi he güzel fikir hadi muhabbette başlayalım ben kore'deyken
![]() ![]() ![]() ![]() (:
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler, Halayla Türkülerle sevdi bu kalpler, Yıldızlar tutuştu siyah beyazla, Marşlarımız ağlasın KartaL aşkıyla, Beşiktaş seninle ölmeye geldik! Beşiktaşk ![]() ![]() ![]() Takdir Ediliyorsanız değil, taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
hekse cumleten selamın welcome
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
asyalı hatunlar war etrafımda baktım bide ne göriyim
![]() ![]() ![]() dewamı 24'denn sonra kanka ![]() ![]()
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler, Halayla Türkülerle sevdi bu kalpler, Yıldızlar tutuştu siyah beyazla, Marşlarımız ağlasın KartaL aşkıyla, Beşiktaş seninle ölmeye geldik! Beşiktaşk ![]() ![]() ![]() Takdir Ediliyorsanız değil, taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir
![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| andgtandgteski, bekleriz, bütün, clup, clupandltandlt, eski, fan, fun, ihtiyarları, morukları, üyeleri, yönetim, yönetimi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Eski Yara, Eski yaralarımız.. | dahi | Yerli Klipler | 5 | 30-01-09 22:17 |
| Eski Bir Aşk ! | qoddess | Aşk Şiirleri | 1 | 15-11-08 19:25 |
| Neyapak Yönetimi Ve Üyeleri | SєnттoCαsт | İstek & Yardım | 23 | 20-01-08 16:12 |
| Eski Ramazanlar, Eski Bayramlar | FORZA | İslam Dini & İnsan | 0 | 12-10-07 02:13 |