|
|
|
|||||||
| Komik Fıkralar Komik Fıkralar Bölümümüzde En güzell fikralari bulabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
46 yaşındaki kadının biri bir gün kalp krizi geçirmiş ve ameliyat masasında iken azraili görmüş
![]() - Ne oldu ölüyor muyum yoksa? - Yok sen daha 40 yıl 3 ay 26 gün daha yaşayacaksın cevabını almış ![]() Kadın ameliyat masasından kalktıktan sonra azrail ile yaşadıkları aklına geliyor ve hemen yüzünü gerdiriyor, yağlarını aldırıyor, yaptırdığı estetik operasyonlar ile 20 yaşındaki bir genç kız gibi oluyor Nede olsa 40 yıl 3 ay 26 günü daha var Tüm ameliyatlar bittikten sonra hastahaneden çıkıyor ve karşıdan karşıya geçerken bir anda otobüsün altında kalıp ölüyor![]() Cennete giderken Azrail'i yolda görüyor ve - Hani benim 40 yıl 3 ay 26 gün daha ömrüm vardı, niye yalan söyledin bana? - Kız o sen miydin? Ben seni tanıyamadım!
İllaki Konuyu Gizlemek mi lazım Emeğe Saygı Vermek İçin Teşekkür etmeyenin [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]üklemesi %99 iken iptal [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]sun [
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
|
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
güzeldi
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gerçekten Züperrrrrrrrrrr
emeklerine Bereket ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
Komik-im bölümünde sabit konumdur
Cepten girlyorum link veremiyorum
![]() ![]() Konu Hell Key's tarafından (15-10-10 Saat 11:26 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| estetik, güzel |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Marksist Estetik | B@LoNCuK | Sunumlar | 0 | 29-07-09 21:46 |
| Estetik sanatı | KartalizmA | Sunumlar | 0 | 24-03-09 12:04 |
| Şimdi Buda Ben Estetik Yaptım Güzel Oldum Diye Ortalarda Geziniyo:(( | иo escape | İlginç Resimler | 17 | 19-10-08 10:25 |
| |Krystal Forscutt| Estetik Bu Kadar Mı Güzel Yapar Bir Kadını | S@K@RON | Top Models | 6 | 13-07-08 00:10 |
| En Estetik Alfabe Çalışması | «XpLod» | Çeşitli Resimler | 1 | 17-03-07 06:33 |