|
|
|
|||||||
| Komik Fıkralar Komik Fıkralar Bölümümüzde En güzell fikralari bulabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | ||
|
Soguk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir isadami ve
sekreteri arabalarini terketmek zorunda kalirlar ve uzun bir yürüyüsten sonra üsümüs ve islanmis durumdayken bir kulübe bulurlar ![]() Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürü battaniye bulunmaktadir ![]() ![]() ![]() Geceyi geçirmeye hazirlanirlar ve isadami bir centilmen olarak, yatagi sekreterine verir ![]() ![]() ''Ben yerde uyku tulumunda uyurum' der Sekreter yatagayatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuari çeker Bir süresonra, tam da uyumak üzereyken sekreterinin sesini duyar; ''Efendim, ben çok üsüyorum 'Adam fermuari açar, uyku tulumundan çikar, bir battaniye alip kadinin üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, yine tam uyumak üzereyken sekreterinin sesini duyar; ''Efendim, ben hala çok üsüyorum ' Adam yine fermuari indirir, tulumdan çikar, bir battaniye daha alip kadinin üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuari çeker ![]() Tam uykuya dalacagi sirada yine duyar; ''Ben yine çoooook üsüyorum' Adam yattigi yerden; ''Bir fikrim var ' der, ''Burasi issizbir yer Neler oldugunu kimse göremez , istersen evliymisiz gibidavranabiliriz 'Genç kadin kikirdar; ''Tamaaam, bana göre hava hos ' Adam yattigi yerden avazi çiktigi kadar bagirir; ''''ÖYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL!!!!!''
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
#3 |
|
Namuslu bir son
|
|
|
#4 | ||
|
Türk erkeği bu olacak o kadarda :hehe
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
#5 |
|
böylesi bir son ancak fıkralarda olabilir
![]() ![]() ![]() işadamına bak yaw ![]() ![]() ![]() işten anlamıyor ![]() ![]() (=
|
|
|
|
#6 |
|
ahahaha
adam sekreter biraz sonra da çok sıcak demesin die öyLe bir sona imza atmış ne var
|
|
|
#7 |
|
işten anlamayanı işadamı yapmışlar, işadamıymış, yesinler onu
![]() ![]() (=
|
|
|
|
#9 |
|
Sonu böyle bitmeyecekmiş gibi bir hava vardı ilk okuduğumda
Ama güzel fıkraymış, teşekkürler Sent (:
|
|
|
|
#10 |
|
Byük hayaL krkLıgı
Dokunma bana kirLenir eLLerin , LanetLiLerin en LanetLisiyim ! ~ " BDP " Başkanı ; " Benim Kızım Ne MutLu Türk ' üm Demeyecek ! " Demiş ![]() Senin Kızın Zaten ÖyLe ŞerefLi Birşeyi Ağzına ALamaz ! Ağzına ALması Gereken Başka ŞeyLer Var Çünkü (; ~ Can Atasoy ~ <3 O8 O7 2O1O ![]() [Sekiz Yedi On ~] |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| davranabiliriz, evli, gibi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular