MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Special > Asparagas Haberler

Asparagas Haberler Yalandan kim ölmüş (:

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 27-01-10, 19:06   #1
Talking Facebook'daki"Bütün Listeni Davet Et Profiline Kimler Bakmış Öğren"Uygulaması Çalıştı

Son yılların gözde sosyal platformu Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg tarafından bu sabah yapılan açıklamaya göre, bütün listeni davet edersen profiline bakanları göstereceğini vaat eden bir Facebook grubu geçtiğimiz cumartesi saat 2116 (CET) itibariyle ilk kez amacına ulaştı ve üyelerinin profillerine kimlerin baktığını teker teker gösterdi

"Biz de Anlamadık"
Zuckerberg basına yaptığı açıklamada; "Yani bu grubun da diğerlerinden bir farkı yok ama nasıl oldu biz de anlamadık Developer arkadaşlar konuyu araştırıyorlar Bir yerlerde bug falan olmalı Denemek için ben de şahsen üye oldum, bütün listemi davet ettim, bir kaç dakika sonra hakikaten profilime kim baktıysa teker teker gördüm" diyerek ekledi "Hatta eski sevgilim 4 kere bakmış "

Grupta Coşku Sürüyor: "Sazan Değilmişiz!"
Sürpriz gelişme, yıllardır zeka seviyeleriyle ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılan ve zaman zaman hakarete varan çirkin esprilere maruz kalan grup üyeleri tarafından da coşkuyla karşılandı Haberin duyulmasının ardından grup sayfasına akın eden Facebook kullanıcıları "bize saf diyenler, sazan diyenler şimdi neredeler!?", "demek ki inanınca oluyormuş!", "yakında microsoft'tan çekimiz de gelecek göreceksiniz!", "beni unutamadığını biliyordum burcu" gibi mesajlarla grubun wall'unu adeta mesaj yağmuruna tuttular

Aşkların En Saf ve Temizi BEŞİKTAŞ Aşkı "BeşiktAşk"

¡¡˙˙ɯıɹǝçǝƃ ʞǝʇ ıɯıpuǝʞ ǝpɯǝlɐ nq!!

sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝs ɹǝɥ ıʞuɐs
ĸîŋG ĽēÃя ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-01-10, 19:43   #2
Tanımlı

Alıntı:
ĸîŋG ĽēÃя´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yıllardır zeka seviyeleriyle ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılan ve zaman zaman hakarete varan çirkin esprilere maruz kalan grup üyeleri tarafından da coşkuyla karşılandı

o grublara üye olupta birşeyler bekleyenleri sevgiyle selamlıyorum
SiNKa ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-01-10, 19:49   #3
Tanımlı

Alıntı:
SiNKa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

o grublara üye olupta birşeyler bekleyenleri sevgiyle selamlıyorum
aynen
KємαLxxx ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-01-10, 21:01   #4
Tanımlı

ben iptal etmekten bıktım millet davet göndermekten bıkmadı

Anadolu'dan bir fırtına koptu
Karadeniz şahlandı dalgalar coştu
Lodosla Poyraz kesildi,Karayel sustu
Büyüklerden daha büyük TRABZONSPOR

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]" border="0" />

TRABZONLUYUZ BİZ İSTEMEZ PARA PUL

HER ZAMAN HERYERDE ANTİ İSTANBUL

JustForTim3 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-07-10, 20:01   #5
Tanımlı Cevap: Facebook'daki"Bütün Listeni Davet Et Profiline Kimler Bakmış Öğren"Uygulaması

ben artık o gonderilere bakmıyom bile

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]"
dahii38 ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
çalıştı

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Popstar Sezen: "Öğren de Gel" kilza Muzik Sohbet 1 10-12-08 15:28
(")"(")"(")fareye Bakin Dİrİlerİ BirakmiŞ ÖlÜlere GÖzÜ DİkmİŞ(")"(")"(") minerva Komik Resimler 2 08-11-08 14:02
DOWNLOAD Google Earth """""""Pro""""" Orjinal CD Kopyası! .400.00 $.-----full---- uploader Program Tanıtımları 14 05-09-08 02:23
"Cumhuriyet Mitingleri Düzenleyicilerine Davet Gitti" 08/09/07 SєnттoCαsт Siyaset 0 08-09-07 18:22

Şuan Saat: 17:32

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.