|
|
|
|||||||
| İlginç Videolar En ilginç videolar, ilginç gösterimler sunumlar bu bölümde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
İşte Sen Beni Feysinden Çıkaramazsın'ın sözleri ![]() ![]() Dün gece Facebook'u açık unuttum 61 bildirimi tek tek okudum Dün gece Facebook'u açık unuttum 58 maili tek tek okudum Söyle neden birinde bile sen yoksun Beni Face listenden çıkaramazsın Beğendileri yok sayamazsın Kimbilir kimler var şimdi listende Çevrimdışı oldun çoktan belkide Şunu bil onlinesin seven kalbimde Sen beni faceden çıkaramazsın Listemdeydin beni yok sayamazsın Dün gece Facebook'ta seni bekledim Gelmedin kendimi farmville'e verdim Aramızda kalsın az küfür yemedin Beni face listenden çıkaramazsın Bana böyle ignore davranamazsın Resimlerini bile tek tek beğendim Belliki gözünde banyoda leğendim Arasıra da olsa da seni dürterdim Sen beni listenden çıkaramazsın Etiketleri bile yok sayamazsın [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] (Bu da layıkıyla facebook linki
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gülmekten Bir Hal Olmustum Beyaz Show"a Bakarken
Ismail Yk Nin Facebookundan Guzel
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kapışırlar (: Çalar mısın bu şarkıyı özel istek gelse
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Calarimm
Kimseyii Tanimam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beni tanıma zaten bunu çalarken
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bekledim, facebookta, farmvillee, gelmedin, kendimi, seni, verdim |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kara Gecelerde bekledim seni...Akıp giden zamana karsı koydu yüregim | Firavun_ | Aşk Şiirleri | 2 | 26-10-09 14:51 |
| Bekledim seni, hiç gelmeyecekte olsan bekledim. | FATRIX | Aşk Mektupları | 6 | 09-06-09 14:54 |
| Seni ve Kendimi Unutmak | B@LoNCuK | Aşk Şiirleri | 0 | 20-01-09 12:36 |
| Seni Ararken Kendimi Kaybettim | hüzün | Alıntı Çalışmalar | 2 | 09-04-08 16:39 |
| En Çok Seni Bekledim [Yazar:Sibel Öz] | FORZA | Kitap Tanıtım | 1 | 17-06-06 17:38 |