|
|
|
|||||||
| Nefret Ediyorum Nefret ediyosunuz ama kimden ? Peki neden? Ya arkadaşlarınız, ya üyelerimiz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Bikaç yıldır üyeyim bu zımbırtıya şimdiye kadar oturupda öyle bi abazanca karı kız ekleyimde yapmışlığım yok hiç zaten 300 tane arkadaşım varsa 270'i beni kendi eklemiştir çoğuda tanıdıktır kalan 30 tanesinide ben tanıdığım için eklemişimdir
Geçenlerde hoş bir hatun gördüm yalova sahillerinde 2 defa feysi bu işlerde kullanıcaktım, hatun kişinin gbt'sini çıkarttık feysde bulduk ekliyorum çat oda ne? Bu kişiyi kişisel olarak tanıyormusunuz bilmemne bilmemne eklettirmiyor, hemde 2 tane ortak arkadaşa rağmen ama başka hiç ortak kankimiz olmamasına rağmen başka bir hatunu ekleyebiliyorum, kafasına göre bazılarını eklettirmiyor bu feys bu ne kardeşim gereklileri ekleyemiyoruz gereksizleri ekleyebiliyoruz anlamadım bu sistem nasıl çalışıyor ama ben bu sistemden nefret ettim arkadaş![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
sevgili yap o zaten direk eklettirmez kızları
böylece sende sistemden değil kız arkadaşından nefret etmiş olursun ve nefretten de büyük aşklar doğar
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bazılarını, eklettirmemesindenkişisel, facebook ekleme, facebooktaki, göre, kafasına, olarak, tanıyrmsnz |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Düzenli olarak yazı yazdığınız kişisel bir bloğunuz var mı? | kapriss | Anketler | 9 | 08-04-10 10:53 |
| Facebook'taki aldatmacaya inanmayın! | FaLcata KemaL | Bilim & Teknik | 0 | 02-03-10 07:15 |
| Vur Vur Kafasına Kafasına-Aslı Aydıntaşbaş-Milliyet | baby_-_- | Köşe Yazıları | 0 | 12-11-09 09:17 |
| Artık hiçbir kulüp kafasına göre transfer yapamayacak.Üst sınır geliyor | FATRIX | Spor Bülteni | 0 | 07-02-09 01:12 |
| Hepsini Diilde Bazılarını Bilseniz Yeter | Prof.KELLE | Gizemli Olaylar | 4 | 26-08-07 04:20 |