MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Special > Nefret Ediyorum

Nefret Ediyorum Nefret ediyosunuz ama kimden ? Peki neden? Ya arkadaşlarınız, ya üyelerimiz..

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 09-10-10, 22:28   #1
Angry Facebook'taki kafasına göre bazılarını eklettirmemesinden.(kişisel olarak tanıyrmsnz)

Bikaç yıldır üyeyim bu zımbırtıya şimdiye kadar oturupda öyle bi abazanca karı kız ekleyimde yapmışlığım yok hiç zaten 300 tane arkadaşım varsa 270'i beni kendi eklemiştir çoğuda tanıdıktır kalan 30 tanesinide ben tanıdığım için eklemişimdir Geçenlerde hoş bir hatun gördüm yalova sahillerinde 2 defa feysi bu işlerde kullanıcaktım, hatun kişinin gbt'sini çıkarttık feysde bulduk ekliyorum çat oda ne? Bu kişiyi kişisel olarak tanıyormusunuz bilmemne bilmemne eklettirmiyor, hemde 2 tane ortak arkadaşa rağmen ama başka hiç ortak kankimiz olmamasına rağmen başka bir hatunu ekleyebiliyorum, kafasına göre bazılarını eklettirmiyor bu feys bu ne kardeşim gereklileri ekleyemiyoruz gereksizleri ekleyebiliyoruz anlamadım bu sistem nasıl çalışıyor ama ben bu sistemden nefret ettim arkadaş

HaLimiz DumaN
Lord_ßalroq ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-10-10, 22:36   #2
Tanımlı Cevap: Facebook'taki kafasına göre bazılarını eklettirmemesinden.(kişisel olarak tanı

sevgili yap o zaten direk eklettirmez kızları böylece sende sistemden değil kız arkadaşından nefret etmiş olursun ve nefretten de büyük aşklar doğar

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
BUЯΛK ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
bazılarını, eklettirmemesindenkişisel, facebook ekleme, facebooktaki, göre, kafasına, olarak, tanıyrmsnz

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Düzenli olarak yazı yazdığınız kişisel bir bloğunuz var mı? kapriss Anketler 9 08-04-10 10:53
Facebook'taki aldatmacaya inanmayın! FaLcata KemaL Bilim & Teknik 0 02-03-10 07:15
Vur Vur Kafasına Kafasına-Aslı Aydıntaşbaş-Milliyet baby_-_- Köşe Yazıları 0 12-11-09 09:17
Artık hiçbir kulüp kafasına göre transfer yapamayacak.Üst sınır geliyor FATRIX Spor Bülteni 0 07-02-09 01:12
Hepsini Diilde Bazılarını Bilseniz Yeter Prof.KELLE Gizemli Olaylar 4 26-08-07 04:20

Şuan Saat: 17:35

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.