|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Evet arkadaslar bir iki resimlerim Askerlikden Takim Arkadaslarimla ve CavusLarla Dedim gibi cok sicakti ve baya kilo verdim Zaten ama Takdirli Askerim yani
![]() ![]() Son Resimde Soldaki benim Ortakiler bizim Cavuslar ve Sagdaki Canimdan cok sevdigim Can dostum
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
askerde o ne göbek ya :S
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
evet haklisin ama o vermis halim dahda verdim askere gidigmide 97 kiloydum simd ise 85 kiloyum
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
maşaLLah abi
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
evet yine spor basladim insallah 75 kiloya kadar düsecam birde verdikler t-shirt l o yüzden cok kötü görünüyor yani
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Askerlik yaramış desene
![]() Güzel resimler![]()
Ne yaparsan yap, aklın hep seçemediğinde kalır, Ve olmasını istediğin birşey ancak ondan vazgeçince gerçekleşir! ( Paulo Coelho ) ![]() ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
15 ay yapsak 60 kg olup çıkardın abi
|
|
|
|
#9 |
|
aynen öyle olurdum ama diyorum ya buda yeter bana
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
abi hangisi sensin :S
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| askerlik, falcatakemal, resimleri |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Falcatakemal Kimdir | FaLcata KemaL | Aramızda yeni misiniz ? | 7 | 27-12-09 23:33 |
| Falcatakemal Askere gidiyor | FaLcata KemaL | Fest Olaylar | 45 | 16-03-09 14:12 |
| Falcatakemal Sizlere yeni yil mesaji | FaLcata KemaL | Fest Olaylar | 30 | 01-01-09 14:32 |
| Askerlik bakın... | seckınnn | Gizemli Olaylar | 0 | 02-02-08 16:43 |
| Askerlik | kimyagerfir | Sunumlar | 7 | 10-01-08 00:35 |