|
|
|
|||||||
| Felsefe & Psikoloji Felsefe, hayati felsefeniz ve felsefe hakkındaki tüm konular bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Sevgilini aklına getir her soruyu kendi vicdanına sor ve kendi vicdanına cevap ver
1-İkinizden biri kesin olarak cennete diğeri cehenneme gidicek a-İkimiz birden gidelim cennete! kabul edilmiyor b-İkimiz birden gidelim cehenneme c-güç ve bünye olarak eşitsiiniz kim gidecek ? d-Orada sonsuz kalınacak ben gitmem diyorsan Aşk yok e-Onun yerine onu bir daha göremiyecek olsam bile razıyım yanmaya f-Ben cehennemde yanarker o cennette olabiliyorsa orada cennete yaşaya biliyorsa aşk yok ![]() ![]() ![]() Bunları vicdanınıza ikişer kez asil olarak sordunuzmu işin içinden çıkamadınızmı ne cennet ne cehennemimi dediniz ozaman kaldır kafanı etrafına bak, hayatın içinde küçük çıkarlar için sevgilisinin gururunu kıranlara bak, sonra haklıymış gibi gülenlere bak ben aşkı bulamadım bu felsefeyle bence aşk yoktur diyenlere bak
![]() ![]() ![]() S ER![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşk erişilmez olana erişmeye çalışmaktır
![]() Ulaştıgınolguların ardında yeni ve fazlasını istemektir ama birgün her istedigin olursa ulaşmaya çalıştıgın ideollerin biterse yeni bir heyacan gizem bulamazsan duygularında aşk bitmiştir buaşkı körükleyecek tekşey ayrılıktır başarısız kalırsa oda biter yaşanmamış gibi elveda sözcügü dökülmez bile dudaklarından
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eniyi aşk verirsen mutlusun alırsan suçlusun
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
yok hocam a$k falan
![]() Katıksız bir KAYITSIZLIK var bugün bakışlarımda ![]() ![]() ![]() Hani şu dünyada sadece üç insana has kayıtsızlık; Ya umutsuzca saf, ya umutsuzca içe kapanık ya da umutsuzca umut dolu ] Ruhum Senden Çok Uzak Yabancıyım Senin ' Cennet'ine
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
vardııR vaaaaaaaaaaaR
![]() bizim okuLdaki iki feLsefe hocasıı evLeniiiiiiioR ![]()
BuLdun mu zehirLi eLmayı ısırıvericeksin orda Bedavadan biLet işte daha ne Hem sen küfkedisisin unutma KaLabaLığın ta ortasında kayboLansın Aşkmış meşkmiş kandırıkçı masaLLar inanma ELma şekerinin ömrü kadar onLar Hem sen hiç beyaz atLı prens gördün mü ? Hıı her söyLenene de kuLak asma: “Zaman en iyi iLaçMIŞ” Bırak ya herkes doktor kesiLdi başımıza ! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşk mı ?
|
|
|
|
#7 |
|
Aşk=Gerçek dışı nesnel olgu
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşk'ın olmadığı kesin
![]() Felsefe vardır elbette |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
aşk yoksa olmayan şeyi neden tartışıyoruz varsa neden kanıtlayamıyoruz
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| aşk, felsefe, varmıdır |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| islamda felsefe varmıdır | happyrye | İslam Dini & İnsan | 1 | 02-01-09 21:25 |
| İslamda Göz Değmesi Varmıdır ? | FORZA | İslam Dini & İnsan | 0 | 09-04-08 16:51 |
| Sevişmede sınır varmıdır? | happyrye | İslam Dini & İnsan | 1 | 27-12-06 19:59 |
| Emin olan varmıdır ki... | ilayda | KızLar Club ( Bayanlara Özel ) | 5 | 27-08-06 22:54 |