|
|
|
|||||||
| Felsefe & Psikoloji Felsefe, hayati felsefeniz ve felsefe hakkındaki tüm konular bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
ÇELİŞKİLİ ŞİİR Esrar içtim belki de gözlerim ondan kanlı, Kara bahtım hiç gülmeyecek mi? Dertler başımdan gitmeyecek mi? Gönlümdeki ateş sönmeyecek mi? Sizde bir gün yanacaksınız ![]() Çare bırakmadınız artık bende! Ahtım kalsın bundan sonra sizde! Lanet olsun böyle çelişkili derde! Sizde bir gün yanacaksınız ![]() Anlayın hayatı bir kuştur mutluluk incitilmeye gelmez kanadı kırılır ![]() Naz yapma kinle geçirme günlerini, Keyfine bak şuna buna sat dertlerini ![]() Ne yazık ki böyle geçecek hayatım! Karamsarlıkla… Kendimi bilmeden yaşayacağım saflıkla ![]() Nice nice aldatılacağım sıklıkla ![]() Köpürüp taşacağım kırıp dökeceğim ahmakça ![]() Ama bir gün beni anlayacaksınız! Serdar ER Konu serdarer tarafından (01-01-09 Saat 15:03 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
İYİ DEĞİLİM Aklım başımda değil ama deli değilim ![]() Dinlesen sen tam olarak beni, Çok mantıklıyım ama iyi değilim Serdar ER |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Beynimde bir terör,pusu atmış çelişkiler
![]() Beni anlamayan gözler delisin demişler ![]() Bazan coşmuşum yanlışlara nasıl dalınıyor anlıyorum diye, Sonra koşmuşum ,susmuşum deliyim diye Derken özgürlüğüm elimden alınmı,düşmüşüm ![]() Hastanede delilerle konuşup akıllılara küsmüşüm ![]() ![]() ![]() Konuşmuşum düşünürlerin hayat felsefesi demişim durmuşum ![]() Tarihe gitmişim felsefeyi görmüşüm,mevlanada durmuşum ![]() Benim gibi herkez anlayamaz,deyip anlatmışım anladıgımı ![]() Dünyayı cennete çevirecektim , öldürecektim ŞEYTANI!!! Pipolar ofektif bozukluktu tanı ![]() Etrafına iyi bak dostunu düşmanını iyi tanı ![]() Bir olta attı şeytan hayat şartlarına takıldı ![]() İyilik dostluk kardeşlik çıkarlara SATILDI !!!HayaT şartları bile yaptığına şaşırdı, Yok olmalıydı doğru yolda giderken yanlış anlaşılma şartı Verilmeliydi insanlar tarafından her insana mutlu yaşama hakkı Anlama, anlayış ve öğretme vasfı ![]() Ve ben deliyim doktorun raporu ve insanların koyduğu SON TANI Serdar ER Konu serdarer tarafından (01-01-09 Saat 14:41 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
>aşk nedir biliyormusun
aşk beni öldürüyor görüyormusun benim seni sevdigimkadar beni seviyormusun \bomboş artık herşey anlamsız şiirleri kapkaranlık olmuş dünya görülmez hiçbirşeydurmuş ihtiyar zaman nebir dost gecer nede düşmansanki benim budünyada kalan tek insan serdarer Konu serdarer tarafından (01-01-09 Saat 15:00 ) de değiştirilmiştir. Sebep: hata düzeltme |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Güzel şiirler
Devamı varsa onları da paylaşmanızı isteriz
|
|
|
|
#6 |
|
13 yaşımda
ölüm nedir bilmezken çıktı karşıma bobannemi aldı tam onüç yaşımda hastaneye götürdüler aynıgün ölüsünü getirdiler ğülen gözleri yaşaldı ölenlerin mirası şimdi bize hatıra kaldı ve ogündenberi şiiryazarım çünkü hayat çok acı serdarer |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
,azanlamak ters anlamaktan iyidir,
herne arıyorsan kendinde ara senin canının içinde bir can var o canı ara eger yürüyen derviş arıyorsan onu senden uzakta degil kendi nevsinde ara mevlana |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
allahım keşke dogmasaydım diyorum
önüne çıkan acıları çekeceksın biliyorum yaşama ümidimi gelecek daha güzel günlere veriyorum verdigin cana isyankar degilim mutlulukları seviyorum benim intihar günahımı bozulmuş insanlara ver diliyorum allahım benbir deliyim deyip yola devam ediyorum durupta mucadele ettigim surece herkezi üzüyorum sana sıgınıp yanlışlara kapılıp insanlara kızıp yaşamaya isyan ediyorums er
Konu serdarer tarafından (01-01-09 Saat 16:02 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
çok saçmaydı sildim yazdıgımı
kısacası bulamadım hayatta aradıgımı düştünmü çalmaz kapını istedigin dostun selemı güvenmek benden uzak bir şehir şimdi ama yaşamak istiyorum aşkın son demini hani derlerya ugruna ölüne bilecek birini ihtimallere yeryok kendime ayırdıgım son mermi bu öylebir seveyimki rengi su birkavşaktabuluşalım ırmak oalım bu bizi doyurmasın sudakiçaglar olalım coşalım yatagımıztan taşıp denize dolalım güneş batarken mehtap olalım ve deniz bizi kıskansın kıyılara vurdukca aşkımızı anlatsın s er
Konu serdarer tarafından (02-01-09 Saat 14:27 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
dün gene seni gördüm rüyyamda
bana baktın agladın dedin ta şuramda kalktım agladım duvagettim allah,a canımıyakma elini götürdügünyerde kalbin vardı anladım ama orada sevgi bulamadım agladım bana budünyada sadece güzel bir güldün her insanın başına geldigi gibi sende aşık olabilirdin kalbindeki aşka ihtiyacım vardı aradım aşk nedir aradımölü aşıkları gördüm kanadım kırılmalıydı hasrete özleme ve güle uçası kanadım sonra güldüm anladım kusursuzbir aşk aramaktaydım ama kusursuz bir aşıktım kusursuz olanı aradım s er
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| felsefik, şiirler |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Felsefik Bir Söz Söyleyin | baykum | Muhabbet Meydanı | 28 | 08-05-12 17:13 |
| Ve ŞiiRLeR .... | FORZA | Şiirlerimiz | 4 | 22-06-09 08:09 |
| ünlü felsefecinin sorusuna felsefik cevap... | marley | Felsefe & Psikoloji | 2 | 02-01-09 14:21 |
| Felsefik Hikayeler ve Deyişler | FORZA | Felsefe & Psikoloji | 33 | 27-08-08 14:01 |
| felsefik şiirler | marley | Felsefe & Psikoloji | 5 | 15-09-07 12:28 |