|
|
|
|||||||
| Yarışmalar Online Yarismalar ve Sitemizin En iyilerini Secmek için acele edin |
| Anket Sonuçlarını Göster: Fifa 08 Turnuvası Yapılısn mı | |||
| evet yapılsın ( katılıyorum ) |
|
15 | 71.43% |
| hayır yapılmasın |
|
4 | 19.05% |
| kararsızım |
|
2 | 9.52% |
| Oylayanlar: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() Katılama göre yarışma ile ilgili çalışmalar başlatılacaktır ![]() ![]() en az 10 kişi olma kuralı vardır yarışmanın, eşiniz dostunuz her kiminiz varsa buyursun gelsin güzel bir yarışma yapalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KATILANLAR [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Konu SiNKa tarafından (26-06-10 Saat 22:05 ) de değiştirilmiştir. Sebep: güncelleme .. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
hayır
|
|
|
|
#3 |
|
Ben varım
Pes09/10 Online oynama yöntemleri varsa (Orj olmadan) onada uyarım sahsen
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
fifa 08 pc kasmadiği için ve sistem özellikleri düşük olduğu için seçilmiştir arkadaşlar
![]() haydi bakalım katılın
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
katılım olacak inş
bende varım 3 kişiyiz şimdilik
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
fifa oynuyamıyorum ben pes
|
|
|
|
#8 |
|
sen otur gitarını çal
![]() ![]() ![]() bende varım ama fifa'm yok
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bende katılırdım ama heç anlamam futboldan
![]() Ama yapılsın eyi olur
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| başlamıştır, düzenlensin, fifa, kayıtlar, turnuvası |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| II. Tavla Turnuvası | Kayıtlar başlamıştır | | darkness10 | Ödüllü Tavla Turnuvası | 9 | 30-06-08 14:06 |
| ...ÖDÜLLÜ 2007 YILI SON FİFA 2007 TURNUVASI...[ Kayıtlar Başlamıştır ] | unheart | Yarışma Arşivi (Depo) | 52 | 28-08-07 13:12 |