|
|
|
|||||||
| Yemek Tarifleri Tüm Yemek Tariflerini Burada Bulabilirsiniz |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Malzemler: Kuşbaşı et (dana veya kuzu, isterseniz tavuk da kullanabilirsiniz) Kiraz domates Mantar Kırmızı biber Yeşil biber ( isterseniz patates ve arpaçık soğanda kullanabilirsiniz) Mayonez, ketçap ve bir su bardağı kadar kaşar peyniri rendesi ![]() Tuz Çöp şiş Terbiyesi İçin: Süt Salça Karabiber, krımızı biber, kimyon, kekik, nane Sarmısak Hazırlanışı: Etleri 6-7 saat önceden terbiye malzemesi ile karıştırıp dinlenmeye bırakın ![]() Etler terbiyelendikten sonra istediğiniz sıra ile domates, biber ve mantarlarla beraber çöp şişlere dizin (sebzeleri önceden tuzlayın)Fırınız ızgarasında çevirerek arzu ettiğiniz kadar pişirin ![]() İsterseniz üzerine biraz ketçap ve mayonez gezdirip kaşar peyniri serpin ve sıcak fırına verip eriyinceye kadar bekletin ![]() Sıcak olarak servis yapın ![]()
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
görüntüsü yıktı beni bende isterim
|
|
|
|
#3 |
|
kaşarı nasıl dolamışlar boğulmuyormu
|
|
|
|
#4 |
GüzeL görünüyor denesek mi napsak ![]()
Dokunma bana kirLenir eLLerin , LanetLiLerin en LanetLisiyim ! ~ " BDP " Başkanı ; " Benim Kızım Ne MutLu Türk ' üm Demeyecek ! " Demiş ![]() Senin Kızın Zaten ÖyLe ŞerefLi Birşeyi Ağzına ALamaz ! Ağzına ALması Gereken Başka ŞeyLer Var Çünkü (; ~ Can Atasoy ~ <3 O8 O7 2O1O ![]() [Sekiz Yedi On ~] |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
#6 |