|
|
|
|||||||
| Röportajlar Sizde konuğumuz olmak ister misiniz ? Şen şakrak sorularla tanışmaya ne dersiniz? Evet dediginizi duyar gibiyim :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Lord_ßalroq: slm
pesimist_03: slm Lord_ßalroq: nasılsın pesimist? pesimist_03: sağolasın kardeşim sen nasılsın Lord_ßalroq: eyw eğer sende izin verirsen sana birkaç sorum olacak hazırmısın?pesimist_03: bende bugünü bekliyordum zaten yupiiii ![]() ![]() Lord_ßalroq: tamam o zaman başlayalım şimdi kankacım önce bize gerçek adını yaşını doğdun yeri felan söylermisin?pesimist_03: tamam bi sn nüfus cüzdanıma bakıyım yanlışlık olmasın ![]() Lord_ßalroq: tamam bak bakalım bekliyoruz ![]() pesimist_03: soyadı: TÜRK adı: mustafa baba adı: kenan ana adı: fatma Lord_ßalroq: onlara gerekyok kanka boşver anneni babanı ![]() pesimist_03: tamam Lord_ßalroq: yaş kaçtı? pesimist_03: 18 Lord_ßalroq: peki bu Pesimist_03'ü nerden esinlendin? pesimist_03: bende yaklaşık 2 yıldan beri rap müziğe merak vardı ama sevmiyordum sagopa ve cezanın son feati olan neyim var kiyi dinledikten sonra rap daha doğrusu sagopa benim hayatımın değişmez bir parçası oldu pesimist ordan geldi 03 ise renklerine aşık olduğum hayatımın anlamı takımımın kuruluş yılının son 2 hanesindeki rakamlar _ ise ayraç görevi görüyor ![]() ![]() Lord_ßalroq: peki öğrenim durum nedir ?pesimist_03: boş gezenin boş kalfasıyım şakası bir yana össye hazırlanıyorum haftasonu dersane hafta içi iş Lord_ßalroq: güzel hem çalışıp hem okuyorsun pesimist_03: evet onun için biraz zamanım kısıtlı oluyor Lord_ßalroq: bu arada nerelisin? pesimist_03: niğdeliyim ama doğma büyüme istanbulluyum Lord_ßalroq: anladım peki hayatın için bir idealin bir hedefin var mı? varsa bunlar neler? pesimist_03: edebiyat ya da sosyal bilgiler öğretmenliği eğer okuyarak olmazsa bilgisayar alanında kendimi geliştireceğim Lord_ßalroq: anladım peki sanal alemde mesela bizim forumda bir hedefin varmı örneğin daha yüksek rütbeleri hedefliyormusun yoksa yerindne memnun musun? pesimist_03: tabi ki daha ilerisini düşünüyorum çalışmalarımla foruma katlıda bulunmak beni huzurlu kılıyor ama tabi ki emeklerimi rütbeyle süslemek isterim Lord_ßalroq: çok güzel bu arada yapıtğın paylaşımların bir aynası olarak olsa gerek rep gücün almış başını gidiyor tebrik ederim ![]() pesimist_03: ![]() sağolasın kardeşim sitenin 2 en büyük karizmasıLord_ßalroq: bu arada forumdayımı nasıl keşfettin ve neden bu kadar bağlandın seni sürekli bu foruma çeken şey nedir?pesimist_03: benim okuldan bir arkadaşım var sitedeki nicki BARIS89 o söyledi ondan öncesi hiç forum nedir bilmezdim sadece paylaşımlara bakar yorum bile yazamazdım ama bu siteye yararlı bişeyler yapabileceğimi düşündüm ve şu anda burdayım Lord_ßalroq: anladım gördüğüm kadarıyla forumda çok sevilen ve takdir edilen bir kişiliksin bunu neye bağlıyorsun? pesimist_03: kimseye düşmanca davranmam dostane bir yapım vardır kime nerede nasıl davranacağımı bilirim aşırıya kaçmam yapamayacağım şeyi yaparım demem ve mutlaka arada mesafe bırakırım Lord_ßalroq: soramadan edemiycem bu mesafenin geçersiz olduğu kişilerde varmı kanka ![]() pesimist_03: olmaz mı mesela sen canım kadar severim ![]() Lord_ßalroq: sağol eksik olma bende seni severim şimdi geldik en önemli konuya forumdayım basınına sızan haberlere göre yeni bir kaset çıkarmışsın işte bu konuda kertik oturalım doğru konuşalım bir Kertiğin Göz Yaşları adlı kasetin hakkında ne düşünüyorsun ve bu kaseti kime hitaben çıkardın?![]() pesimist_03: kaset işi benim aklımda yoktu ozan kertiği sağolsun bi akşam bana bu fikri sundu tamam dedim ve bir anda kaset çıktı piyasaya kaseti ise ne söylediği bilinmeyen sözlerinde hiçbir anlam bulunmayan kişilere hitaben çıkardımsadece para için bu işi yapmayan birisinin olduğunu göstermek için Lord_ßalroq: anlıyorum bu arada fanatik bir BJK taraftarı olduğun biliniyor bu konuda söylemek istediğin birşeyler varmı sence bu BJK'nin hali ne olacak? Şampiyon Olurmusunuz Bu sene ? pesimist_03: ben asla olamayacak şeyleri söylemem şampiyonluk şansımız bitmiş değil ama takımda inanç konusunda büyük boşluklar var Lord_ßalroq: anlıyorum sence bu senin Şampiyonluğa en büyük adayları kimler? pesimist_03: vestel manisafener maçında fenere yenilmezse ve sezonsonuna doğru büyük klüpler arasında şampiyonluk yarışı olmazsa çok rahat şampiyon olabilir Lord_ßalroq: anlıyorum bu konuda bence gene 3 büyüklerden biri ipi göğüsler vesteli şampiyon yapmazlar gibime geliyor ama neyse peki kalbinde biri varmı? aşk durumları nasıl? pesimist_03: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lord_ßalroq: anlıyorum çok açıklayıcı bir cevap pesimist_03: anladığın için sevindim ![]() Lord_ßalroq: peki ileride evlenirsen evleneceğin kişide ne gibi özellikler isterdin? pesimist_03: benim için dış güzellik 2 plandadır hayat ortağım olacak kız temiz kalpli birisi olmalı nerede oturup kalkacağını bilmelidir sonuçta güzellik geçicidirLord_ßalroq: peki sana hayatında sadece bir dileğinin kesinlikle kabul edileceği bildirilse bu dileğin ne olurdu? pesimist_03: beni mutlu edecek ve mutlu olabileceğim bir sevdiğim olmasını isterdim Lord_ßalroq: anladım peki forumda en iyi anlaştığın en çok sevdiğin kısacası kankam dediğin kişiler kimler?ve forumda iyi anlaşamadığın ama ilerleyen zamanlarda iyi anlaşmayı ümit ettiğin kişiler varsa bunlar kim veya kimler? pesimist_03: kanka çok sevdiğim ve sevenim var birini yazmazsam üzülürüm onlar kendini biliyorlar Lord_ßalroq: anladım peki sevmediğin ama ilerleyen zamanlarda sevmeyi ümit ettiğin kişiler varmı?pesimist_03: adı bende saklı kalsın birkaç kişi var Lord_ßalroq: gittdikçe çoğalıyor ![]() pesimist_03: yok sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecekkadar az Lord_ßalroq: neyse üç nokta koyalım orası kalsın öyle o zaman pesimist_03: tamam Lord_ßalroq: peki kanka bu soru benle ilgili son zamanlardaforuma fazla giremediğim için forumdakiler nerdeyse beni unutmanın eşiğine gelmiş bu konuda ne diyorsun kanka ben unutulacak adammıyım? rica ederim aydınlat şu gençliği pesimist_03: kanka unutulmayacak hiçkimse yoktur ama merak etme ben seni unutmam Lord_ßalroq: neyse öyle olsun orayada bir üç nokta rica ediyorum eee artık bu güzel sohbeti bitirelim mi? nedersin eklemek istediğin bir şey varmı burdan foruma söylemek istediğin birşey varmı? pesimist_03: tek söylemek istediğim hakkımda önyargılı konuşanların birgün beni tanıdıklarında hata yaptıklarını anlayacaklarıdır Lord_ßalroq: çok güzel bir kapanış cümlesi oldu teşekkürler bende şunu ekleyim bari: İnandıkları Gibi Yaşamayanlar,Yaşadıklarına İnanmak Zorunda Kalırlar ![]() ![]() ![]() Dilimiz Sürştü ise affola herkese iyi günler
|
|
|
|
#3 | |
|
Güzel OLmuş
![]() ![]() ayrıca bkz ![]() Lord_ßalroq: anlıyorum çok açıklayıcı bir cevap pesimist_03: anladığın için sevindim ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim :p
|
|
|
|
#5 |
|
Gerçekten çok başarılı bir röportaj özellikle kapanışı harıka yapmıssınız tebrık ederım
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
güsel sohbet pesimist seni tanıdıgıma sevindim
|
|
|
|
#8 |
|
guzel olmus elınıze kolunuza saglık
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
pesimist_03: tek söylemek istediğim hakkımda önyargılı konuşanların birgün beni tanıdıklarında hata yaptıklarını anlayacaklarıdır
İnandıkları Gibi Yaşamayanlar,Yaşadıklarına İnanmak Zorunda Kalırlar ![]() ![]() ![]() ![]() haklısın kardeş
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bir, forumun, gand#252zel, güzel, gzel, karamsar, modu, pesimist, pesimist03le, pesimist_03le, reportaj, röportaj |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Gta Sandreas Spider Man Mod'u | spack | Oyun Yamalar | 3 | 26-02-08 09:04 |
| Forumun KraLiçesi Yeshim iLe YapıLan Sohbet Tadında Röportaj.. | TempTaTion | Röportajlar | 25 | 28-05-07 13:32 |
| Forumun İMPAЯATOЯ 'uyLa qüzeL bir RöportaJ ... | CreaseR | Röportajlar | 17 | 02-02-07 09:55 |