|
|
|
|||||||
| KızLar Club ( Bayanlara Özel ) Bayanlar Artık bu başlık altında istediklerini paylaşabilirler.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Forumuzun Butun Bayanlari buraya...
Forumdaki butun bayan arkadaslar burasida bizlerin sohbet yeri bundan sonra istedigimiz gibi konusup, tanisabilirizz
![]() ![]() Herkesii bekliyrrmmm :o
|
|
|
|
#2 |
|
geLdim janım
|
|
|
|
#3 |
|
senin ne isin var burda
![]() ![]() ![]() HoosGeldiN
|
|
|
|
#4 |
|
mrb bende burdayım
|
|
|
|
#5 |
|
kızlar ben yokmuşum gibi davranabilirsiniz
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
LEBRO$$$$
ah çeker bu yürek ah canım sen bilmezsen kim bilir zor zamanlar gördüm ah canım söyleyemem dert benimdir su gibidir berakktır bu gönül kana kana içli gelir kor alevler yaktı bu gönül söndürmeye kim gelir ![]() ![]() çok sevmeyi isterdim ah canım yol vermedin ben neyleyim tuz basmadan yarama ah canım görünmeden ben gideyim
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
siz tanışın bizde sizi seyredelim
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
bende varım
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
merhaba bende geldim
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
oo herkes hosqeldiiiiii
ins ilerde herkesi toplarsak daha quzel ve buyuk seyler yaparizz
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| forumuzun, butun, bayanlari, buraya |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Neyapak'dan geyik kampanyası,Forumuzun Geyigi geldi ( geyiğin kalbini kırmayın ) | ZeyveSoft | Muhabbet Meydanı | 17 | 24-04-08 18:16 |
| Butun matematikciler buraya | chilginbjk | Sunumlar | 0 | 17-09-07 23:15 |
| Bayanlari En İİ Anlatan Yazi:) | YaBaNimeLeK | Komik-im | 0 | 13-07-06 02:24 |