|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Evet ArkadaşLar Yarışma Anketi Sona Erdi Yarışmayı kazanan KuLLanıLan 36 oyun 12'siniavatarıyLa Alan KiLza Arkadaşımız Olmuştur Kendisini Tebrik Ediyoruz Haydi Garfi ÖdüL Zamanı ![]() İşte Anket SonuçLarı ![]() ![]() Konu KaraMurat tarafından (20-04-09 Saat 16:13 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
la ben kullanmamıstım oyumu
![]() neyse aksam odul hazır
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
tbrkler kilzacım
|
|
|
|
#4 |
|
tebrikler
|
|
|
#5 |
|
tebrikler kilza
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
tebrikLer
garfi abi avatarını güLe güLe eskit ![]()
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tebrikler kilza
|
|
|
#8 | ||
|
TebrikLer
![]()
|||
|
|
|
|
#9 |
|
yazı stili değiştirilirse daha iyi olabilir
![]() Tebrikler
|
|
|
#10 |
|
e hani ödül (:
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| avatar, bulalım, garficana, kazanan, sonuçlandıİşte, yarışması |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Garfican'a Avatar Bulalım.Anket. | KaraMurat | Yarışma Arşivi (Depo) | 118 | 20-04-09 15:56 |
| Neyapak Avatar Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 13 | 10-08-08 13:08 |
| 2. En İyi Avatar Yarışması Anket Açıldı | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 23 | 17-11-07 10:58 |
| 2. En İyi Avatar Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 17 | 28-10-07 10:35 |
| 2. En İyi Avatar Yarışması Anket Açıldı | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 0 | 28-10-07 10:29 |