MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Special > Nefret Ediyorum

Nefret Ediyorum Nefret ediyosunuz ama kimden ? Peki neden? Ya arkadaşlarınız, ya üyelerimiz..

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 25-09-10, 13:44   #1
Talking garip garip şeylerden nefret edenlerden

garip garip şeylerden nefret ediliyo bunu anlayamıyorm biraz daha mantıklı şeylerden nefret etsek iyi olur

yine sıçrayarak uyandım uykumdan, ağlayasıya özlemiştim seni, bir özlemki birikmişti gözkapaklarımda, dokunsalar ağlayacaktım inan, neye yarar gökyüzünde güneş, Sen yokken yanımda

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

Çözümün bir parçası değilsen, Sorunun bir parçasısındır !
MuRaT__949 ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
edenlerden, garip, nefret, şeylerden

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Büyüklerimin küçüklüğümde yaptığım şeylerden bahsetmelerinden nefret ediyorum... tıkırtı Nefret Ediyorum 51 28-07-10 21:21
dünyanın en garip yatak odaları )gerçekten çok garip) kayya Çeşitli Resimler 16 02-12-09 12:26
Cevre Ne der Diye Hayatını Yok Edenlerden Nefret Ediyorum hüzün Nefret Ediyorum 10 12-04-08 18:30
Bir Garip Araştırma ve daha da garip sonucu; Maymunlar ve Para gencay Hayvanlar Alemi 0 24-03-08 20:22
garip garip yasakLar... <Firedup> Geyik & Mizah 24 20-07-06 19:31

Şuan Saat: 18:57

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.