|
|
|
|||||||
| E-Sözlük Mizahi bir sözlüktür, her konuda başlık açabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Eğer Aşıksan bir ömürmüş gibi zifiri karanlık saatler
Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca saklayacağım inan Aşkını ömür boyunca yaşayacağım inan Aşkının hatırası istiyorum bitmesin Ömrümün o gecesi hayalimden gitmesin HAYALİMDE GİTMESİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz deli azdan çokta Serseri |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
eğer aşık deilsen bir başkadır geceler
![]() ![]()
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler, Halayla Türkülerle sevdi bu kalpler, Yıldızlar tutuştu siyah beyazla, Marşlarımız ağlasın KartaL aşkıyla, Beşiktaş seninle ölmeye geldik! Beşiktaşk ![]() ![]() ![]() Takdir Ediliyorsanız değil, taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
aLcohoL :d
† St_DarknéSS † RockeR No† Dead ! Face away and pretend that I'm not ![]() !! ![]() kaRanLik bu SokakLarda , Sesimi duyaN Yok![]() !! ![]() Caresiz vefakar öfke ![]() !!Yürüt beni Gecenin icinde, yoruLmadan ![]() ![]() ![]() Derin Güzel Gece ![]() !!Uyut beni huzur icinde, agLamadan Sakin oLmam Lazım![]() ![]() ![]() ![]() !!Son PismanLık Fayda Etmez, AzraiLin Mekanında! haLimiz dumaN ![]() ![]() ![]() Too ALcohoL :d:d
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
yaradanin insanlarin üstüne örtüğü bir yorgandir dinlenmesi için ve kafasi karişmasin diye disiplin işi yani tabi ben geçe kusu oldum puahahah
BİR GEÇE ANSİZİN GÖÇÜP GİDEÇEĞİM BU DİYARLARDAN GERİDE BİRAKTİĞİM BİR KAÇ YORUMUM OLACAK :p ![]() Unutma seninde bir gün basin dara düsecek Yalan dünya sana bana aldirmadan dönecek Ask seni de vurunca boynun bükük kalinca Kalbinin sesini duyunca Anlarsin çok geç olunca Ask haketmeyenlere Gülleri dikenlere Can çekip gidenlere mahkum Sonlar hep hüzünlere, çaresiz bitislere Günahlar ateslere mahkum |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
yalnızlıktır
![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Geceler: Insanlarin y0k 0ldugu Suskunluklarin gozyaslarin ve hickiriklarin Yuz ustune ciktigi andir
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
GECE BENIM HAYATIM= UYKU
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gündüz duyamadığınız tüm seslerin duyulduğu ve yanlızların daha bir yanlız olduğu saatlerdir
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| gece, nedir |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sosyalizm nedir?Komunizm Nedir? | yenerozamac | Geyik & Mizah | 5 | 25-10-09 12:04 |
| Deli. ( Gece gece yazdım..) | Beyaban | Amatör Şiirler | 11 | 15-07-08 20:44 |
| Duygu Nedir? Sevgi Nedir? İşte Kalemi Her Elime Alışımda Dökülenler!! | efalli | Aşk Şiirleri | 4 | 07-02-07 01:58 |
| Dabbe... Nedir Kurandaki Yeri Nedir | FORZA | Kültür ve Sanat | 1 | 25-03-06 15:15 |