|
|
|
|||||||
| Soru - Cevap Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Geçmişe dönebilsek ne isterdiniz neleri değiştirmek neleri yeniden değiştirmek geçmişe dönebilsek keşke ahh ulen ahh
![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Geçmiş zaten geçmişdir artık ulaşılamaz olmuşdur yani bitmişdir eyer bitmemişse zaten geçmemiştir
Ben tek istediğim şuanki yaşımdaki halimde 1 yaşımdaki halime gitmek isterim olayları kökden çözmek için ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
Şimdiki okuDuğuM Üninin BasKA oLmaSıNI
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gecmise dönemicemize gre artik cok gec demi ama keske done bilseydim neleri deyistirmezdimki hic dogmazdim belkide hic yasarken hic olmaktansa hic dogmamsi olmak :(:(
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eger öle bi şansım olsaydı babacıgımla daha çok zaman geçirmek ve onu kırdıgım üzdügüm hareketleri yapmamak isterdim
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
zamana hükmetme istemimizi asla engelleyemedik, engelleyemeyeceğiz
![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| dönebilsek, geçmişe |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Geçmişe özlem | B@LoNCuK | Aşk Şiirleri | 0 | 10-06-09 18:51 |
| Dün sen o geçmişe gömüldün | B@LoNCuK | Aşk Hikayeleri | 1 | 08-03-09 15:30 |
| Geçmişe Yolculuk Mümkün mü??? | PathFinder | Bilimsel ve Teknolojik Olaylar | 11 | 04-08-08 09:31 |