|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Ödüller
1 arkadaşımıza 1 ay VIP üyelik + 1000 rep ( VIP olayımız sadece üyelere yöneticiler avcunu yalasın bi zahmet sevgiler )2 arkadaşımıza 750 rep3 arkadaşımıza 500 rep Kurallar 1) Gruplar 2 kişiden oluşacaktır 2) Oyunumuz eşli oynanacaktır 3) Eşleşmeler kura çekilerek yapılacaktır 4) Okey facebookta oynanacaktır 5) Katılmak için bu başlık altında müracaat edilecektir 6) Başlangıç ve bitiş tarihi gidişata göre belirlenecektir Nasıl oynanır ? Kısaca şöyle açıkliyim gruplar facebookta okey bölümüne girerek masa kuracaklar ve oyuna başliyacakalr bi sorun olursa ben ztn msnde olacagım için yardımda bulunacam Masa Kuralları ? Masa adı : mecazen com olacakErişim : sorun degil herkese açıkta olabilir yarışmacılarımız belli sonuçta Eşli : Evet Gösterge : Var Renklide iki kat : Hayır Başlangıç Puanı : 7 Şimdiden hayırlı ugurlu olsun ![]() Not : Bana ulaşmak isteyenler msn yoksa profilime yazabilirler (ki yok oldugunu sanmıorm ama laf olsun )Katılımcılar SterlicyA Kilza Münzevi mLi gösd3 mOsiris mertist gods bullet Slayer S@K@Ron By-Hokkabaz KartalizmA Beyaban Sanchez Weeper essra
Konu SterLicyA tarafından (06-09-10 Saat 13:25 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
eş bulursam varım (:
|
|
|
|
#4 |
|
bulursun bulursun (:
|
|
|
|
#5 |
|
Oynardım ama face im yok
|
|
|
#6 |
|
buda bahaneniz oldu ha çok istiyosan aç bi face ondan kolayımı varmış
|
|
|
|
#7 |
|
ben de katılcam
![]() ama okul açılmadan olur dimi :/
|
|
|
#8 |
|
olur olur olmasada oldurmaya çalışırz inş
|
|
|
|
#9 |
|
eş mi bulcaz
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| geleneksel, okey, yarışması |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 1.Neyapak Okey Yarışması Eslesmeler Belli Oldu .. | [u]MuTsuZ | Yarışma Arşivi (Depo) | 140 | 27-05-09 21:37 |
| 1.Neyapak Okey Yarışması | [u]MuTsuZ | Yarışma Arşivi (Depo) | 291 | 22-05-09 14:49 |
| Van nın Geleneksel El Sanatları | SiNKa | Doğu Anadolu Bölgesi | 0 | 29-01-09 16:57 |
| Van ın Geleneksel Kıyafetleri | SiNKa | Doğu Anadolu Bölgesi | 0 | 29-01-09 16:51 |
| OkeY OyuNu 2.1 | DaviD_JacK | Oyun Tanıtımları | 9 | 26-04-08 17:54 |