MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Komedi, Şamata, Geyik > Gizemli Olaylar

Gizemli Olaylar Tüm Gizli Gizemli olaylar, gizem ve sırlar dünyası bu bölümümüzde

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 23-06-07, 10:53   #1
Tanımlı geln babam deilse kimdii......

Bir gece babam evi aradı ve bu gece gelemeyeceğini işinin cıktıgını ve bızım yatmamızı soyledıAnnem ve bende babamı beklemeden yatmaya karar verdıkBiz evin 2 katında yatarken asagıdan mutfaktan ılgınc sesler gelıyoduBen korktum ve hemen annemın yanına gıttım ve onu uyandırdımAnnem de sesleri duyunca hemen asagı ındıSesler kesılmıstıSeslerın kesıldıgını duyunca bende annemin yanına asagı ındım2 mizde koltukta uzanırken bırden sokak kapısı acıldıGelen babamdıFakat davranısları bır garıptıHicbir ifadesı yoktu yuzununAnnem hosgeldın dediSonrada hanı bu gece gelemeyecegını solemıstın dedıBabamdan cok yorgun oldugunu yatmak ıstedıgını bızımde yukarıya cıkıp yatmamızı soledıFakat bız annemle tv ızledıgımızden dolayı yukarı henuz cıkmamıstıkNedendır bılmıyorum ama 2mizde uyuya kalmısızSabah oldugunda yukarda kımse yoktuNe babamın esyaları ne de bır ızBır anda kapı acıldı ve babamı gordukAnnem ona nereye gıttın dıye sordugun da ıse cevap olarak ben daha ısten gelıyorum dun gece noldu dıye sorduAnnemle 2miz cok korktuk ve tuylerımız dıken dıken olmustuVe o an anladık kı dun gece gelen babam değıldı

alıntıdır

KwSrGkHn
Rebellious ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-06-07, 17:26   #2
Tanımlı

kim geldi o zaman???

fergilina ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 15-08-07, 17:40   #3
Tanımlı

cin
Eski 27-08-07, 13:09   #6
Tanımlı

Hım GüzeL hikaye

$ekiL&puyju

Hayatımın Teq AnLamı

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] (TıkLa)

BiTaNeM ρυуנυ

KanqaM SeXy_BacK

KaRDeŞLeRiM !__nLy__!
єѕяα_ö∂üℓ
SekHiLL ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-08-07, 13:14   #7
Tanımlı

yok o kadar inandırıcı diil çünkü gelen cin fln olsa bir amaç için gelirdi öle gezmeye gelcek hali yok ya
уσкѕα, вιℓмє∂ιğιм мєѕєℓєℓєя мι؟
ÑØ_P@-Ni©k ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-09-08, 12:40   #9
Tanımlı

güzell

Hayat NeşeLi OLsaYdı DoğaRkEn AğLamAzDık !!!

ShOpAr!!
shopar ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-08-11, 13:01   #10
Tanımlı Cevap: geln babam deilse kimdii......

Allah bazen sevdiğimiz kişilerin suretini meleğe verir ve o da bu hikmetle gelebilir yahutta bir cinni taifesinden biriydi geçmiş olsun
bladeof ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
geln, babam, deilse, kimdii

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
“ Yürek sesi her şeyi biliyor da… Çaresizliğinden susuyor” dumandash Aşk Meşk, Sevgi, Love 5 06-06-09 14:12
Ne OLmuş Yani!! Kendinize GeLn.. [NuruLLah Kocaman - 23 Mart Yazısı] DaRk Baby Beşiktaş ( 1903 ) 0 28-03-08 09:31
Babam spack Şiirlerimiz 6 16-02-08 16:34
''Babam Bir Kabadayıydı!!!'' «BìØĦΛZΛ®D» Magazin Olayları 0 06-04-06 15:50
Asena: ''babam Da Benİ Satti... Zaten Benİm Ne Annem Ne De Babam Var'' Cn. ÖzGüR Magazin Olayları 1 04-03-06 23:30

Şuan Saat: 19:05

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.