|
|
|
|||||||
| Messenger Genel Messenger eklentileri, messenger ek programları, avatarları, genel bilgileri ve messenger yamaları.. Kısacası Messenger ile ilgili herşey bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
·#·$16İ·$17i·$26İ·$35i·$44İ·$1İNJURED·$44D·$35d·$2 6D ·$17d·$16D Arkadaşlar yukarıdaki nicki kopyalayıp yapıştırın
Kendi adınız yada nickinizdeki harflere göre düzenleyin Sadece renk kodlarının önündeki harfleri kendi isteğinize göre değiştirmeniz yeterli Fakat sizde orjinalindeki gibi bir büyük bir küçük harf kullanırsanız daha güzel görüntü elde edersiniz![]() ![]() kolay gelsin bence bir deneyin!!!+rep ve yorumlarınızı bekliyorum
Konu injured tarafından (06-03-07 Saat 16:08 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Süper oldu yaff
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
SÜpersİn
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eywalll
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
arkdaşaım yapamadım yaw
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
valla arkdasım ben de yapamıadım:(
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
tey tey tey
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
denemedim ama güzel olacagından eminim
ßöyLe oLacaqini ßiLiyordum; Hanqi yüzLe af diLiyorsun simdi ![]() Utanmayi ßiLmezmisin sen ![]() ![]() Pismanmi oLdun yoksa ![]() ![]() Deqerimi kayßedince anLadin deqiLmi? UnuTuRum DiyoRsun UnutaßiLecek misin ? ßen Senden ßir ParçayIm AtaßiLecek misin ? Hadi KopaR PaRmağInI KopaRaßiLecek misin ? ßen PaRmağIndan Akacak Kan DeğiL Geriye KaLan AcIyIm DAYANA ßİLECEK MİSİN ??? Paris: AŞK ŞEHRİ
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
eyvallah
|
|
|
|
|
#10 |
|
arkadaşlar basit verdiğim kodları kopyala ve yapıştır yap sonra injured yazan yazıyı değiştirin ve rakamlar arasındaki harfleri yazdığınız kelimenin ilk harfini başlangıca son harfinide kodların sonuna TABİ Kİ MSN PLUS GEREKTİRİR gölgeli nicki kulanmak
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| glgeli, nick, yapma |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| alın size güzel bi nick yapma sitesi (verildiyse sorry) | ıloveyou | Avatar & İmza Dizayn | 21 | 24-03-10 11:44 |
| Nick yapma programı super bişe | emrah25gs | Messenger Genel | 3 | 04-06-08 19:50 |
| Msnde Nick Yapma... | 'ฬєєקєг'™ | Messenger Genel | 3 | 14-03-07 21:39 |