|
|
|
|||||||
| Oruç ve Muhabbet Neler orucu bozar, Oruç bozmanın cezası nedir ? neden oruç tutmak gerekir ? |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Bu bölüm sadece paylaşılan konulara verilen cevaplarla sınırlı kalmamalı
![]() ![]() ![]() Aramızdaki sıkıntı ve dertleri de paylaşmalı, ortamı germeden tartışmadan seviyeli ve kültürlü sohbet edebiliriz ![]() Ramazan-ı Serif'iniz hayırlı mübarek olsun ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
saol kardeş senin de Ramazan-ı Şerif'in MüBaReK OLsUn
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Selam arkadaşlar
![]() Düşünüyorumda oruç tutmanın güzelliği ne kadar büyüktür![]() ![]() Diğer aylardaki suç oranına göre ramazan ayında işlenen suç oranlarının düşük olması ramazın güzelliği ve hikmetine bir örnek değilmidir![]() Gönül isterki her ay Ramazan ayı gibi insanın içini huzurla doldurup, bolluk ve bereketi aynı şekilde yaşatsa![]() ![]() Birde ramazan ayında yoksulların halinden bir nebze olsun anlayabiliyor ve onlara yardımcı olup evimize davet edebiliyorsak ne mutlu bize![]() Herkesin bu Ramazan ayını bolluk ve bereket içinde geçirmesini diler saygılar sunarım
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"ŞÜPHESIZ CENNETTE "REYHAN" DENILEN BIR KAPI WARDIR ORUC TUTANLAR KIYAMET GUNU O KAPIDAN CENNETE GIRECEKLERDIR ORADAN ONLARIN DISINDA KIMSE CENNETE GİREMEZ"Bu bir Hadis mıs arkadaslar
![]() ![]() eegr saglıgınıza bı zarar wermıyorsa lutfen orcnzu tutun![]() hayırlı Ramaznlar dılerım
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
HoŞ Geldİn Ya Şehr-İ Ramazan
|
|
|
|
|
#6 |
|
herkesin ramazanı mübarek olsun
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
tesekkürlereaüueaüuea
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Herkese hayırlı cumalar
[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ramazanın geldiğine azda olsa sevinen bir mümine çok büyük mükafatlar vardır Allah katında (: Siz seviniyormusunuz
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Sevinmezmiyiz herkesin ramazan ı Mübarek Olsun
UzakLarındayım AçıkLarınDa ![]() Kırgınsın Biliyorum ![]() yüzün bahara dönük Yüzün sus pus![]() OlaBilseydim keşke ![]() sarılıp dökebilseydin Yüzünü![]() dökeBilseydim![]() Olabılseydim susturabilseydim hıçkırıgını keşke uyutabilseydim Ellerini avuçlarımda avuçlarında![]() AçıklaRın kara maVi açıkların Vurgun izin ver Sokulayım kıyılaRına ısınayım ısıtayım![]() Sorgusuz Sualsiz "ÖYLECE" ![]() ![]() OLabilseydim yanında![]() ! Affedebilseydin keşke![]() !!Hasretim’sin
![]() ![]() !! |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| gnl, sohbetleri |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|